Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Zle je... Chod na www.idiot.sk
som úzky, pomozte mi
ozi Veve napis mi tvoju emailovu adresu, poslem ti tam moje cislo na mobil
podla mna tato tema je o hoVne :), len sa povzbudzujete, podporujete, lutujete :D, a vacsina z vas si mysli ze je v uzkosti uz len ked vidi ten obrazok tie kostnate ruky....huhuhuuaaa úúzkosť
krasne ranecko:-)..tu uz vykuklo aj slniecko:-)...bude pekny dnicek...huraaaaa! pekne si uzite vikendicek...ja si idem ako vzdy urobit kavicku a kuknut spravy, majte sa mi pekne:-)
ahojte som tu bola a zasa tak neskoro ked ja tie nocne prechadzky po nete mam rada tak ako aj serialy v noci ked nemozem spat vtedy idu bez reklam,ale to sa mi davno nestalo.Stale citim jar vo vzduchu,no nejaka je zlenivena a u k nam sa jej nechce,tak som sa dnes potulala popod stromami tam uz sneh nie je .Takze som prekabatila zimu aspon na okamih.Prajem vam peknu sobotu ci pracovnu ,ci oddychovu a mozno vyjde aj slniecko.Takze pre prveho ranostaja dobre rano.
Ahojte Tak opäť som sa tu zjavila:-)
Lenčok bola by som veľmi rada keby som sa s tebou stretla. Ak by si chcela, dala by si mi tvoje telef.číslo? ja keď pôjdem na net tak ti ho napíšem-tuto do príspevku. Budem rada, ak si niekedy na mobil popíšeme:-)Ináč budem v Kauflande na oddelení pečiva.
Mijka nie si sama kto má problémy s krčnou chrbticou. Aj mňa bolí krčná chrbtica ale našťastie sa to dá vydržať a veľmi mi pomáha keď ma niekto pomasíruje. S tou prácou to dobre poznám a veim aké je ťažké sa zamestnať. Buď trpezlivá a hlavne sa nikam nenáhli-to chce čas. Daj sa hlavne do poriadku po fizickej a hlavne po psychickej stránke. Držkaj sa mi:-ň
Tak sa zatial majte:-)))