Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zle je

podla mna tato tema je o hoVne :), len sa povzbudzujete, podporujete, lutujete :D, a vacsina z vas si mysli ze je v uzkosti uz len ked vidi ten obrazok tie kostnate ruky....huhuhuuaaa úúzkosť

lencok

krasne ranecko:-)..tu uz vykuklo aj slniecko:-)...bude pekny dnicek...huraaaaa! pekne si uzite vikendicek...ja si idem ako vzdy urobit kavicku a kuknut spravy, majte sa mi pekne:-)

damaxi

ahojte som tu bola a zasa tak neskoro ked ja tie nocne prechadzky po nete mam rada tak ako aj serialy v noci ked nemozem spat vtedy idu bez reklam,ale to sa mi davno nestalo.Stale citim jar vo vzduchu,no nejaka je zlenivena a u k nam sa jej nechce,tak som sa dnes potulala popod stromami tam uz sneh nie je .Takze som prekabatila zimu aspon na okamih.Prajem vam peknu sobotu ci pracovnu ,ci oddychovu a mozno vyjde aj slniecko.Takze pre prveho ranostaja dobre rano.

Veve

Ahojte Tak opäť som sa tu zjavila:-)
Lenčok bola by som veľmi rada keby som sa s tebou stretla. Ak by si chcela, dala by si mi tvoje telef.číslo? ja keď pôjdem na net tak ti ho napíšem-tuto do príspevku. Budem rada, ak si niekedy na mobil popíšeme:-)Ináč budem v Kauflande na oddelení pečiva.
Mijka nie si sama kto má problémy s krčnou chrbticou. Aj mňa bolí krčná chrbtica ale našťastie sa to dá vydržať a veľmi mi pomáha keď ma niekto pomasíruje. S tou prácou to dobre poznám a veim aké je ťažké sa zamestnať. Buď trpezlivá a hlavne sa nikam nenáhli-to chce čas. Daj sa hlavne do poriadku po fizickej a hlavne po psychickej stránke. Držkaj sa mi:-ň
Tak sa zatial majte:-)))