Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
kacka neviem odkial si ale v ba sa da a urcite aj cez net.
myslim, ze vobec nejde o figuru ale o tanec, no len tie chudsie sa trosku viac namakaju :D
aj táto ukážka je vynikajúca. vždy ked som videla nejaké tanečnice, tak všetky boli také silnejšie, tak sme si so susedou robili z toho srandu, že mi nebudeme mať ani čím triasť. Ale vidím, že táto má peknú figúru a vyzerá to ešte lepšie. Po skončení tohto základného kurzu u nás existuje aj pre pokročilých, tak verím, že sa donho dostanem a niečo sa naučím, ešte zhánam tú šatku.
a co som vas vsetkych odplasila? :D
dufam, ze vam toto pojde, ideme sa ucit aj s cinelkami co ma ansuya na prstoch :D to budu susedia radi :D
ahojte, kacka ucim sa to rok a pol, mam pracu ktora ma zivi a dalsiu, ktora ma zatial nezivi ale bavi, inak predtym som nikdy netancovala ale teraz uz mam ciel, tancovat za najlepsie orientalne studio :))
ano mate pravdu, je to o tvrdom treningu a skutocne aj ja sama som bola prekvapena ktore vsetky svaly sa daju pri tanci pouzit a treba ich pouzivat :D a ta zena, je to rachel brice, zo skupiny bellydance superstars, to su svetozname tanecnice a ona sa venuje tribal dance, to je jedna taka odnoz brusneho tanca ale raz chcem vediet aspon z polovice takto tancovat, takze musim makat, makat a makat a verte, pri tomto tanci a muzike depka NEMA SANCU!!!!
tak som sa kukla na tie tanecnice aj ja,brusko by som mala vhodne uz len ta ucitelka nech pride
fakt super tish-ta zenska je riadne namakana! hadia zena.
Pozerala som na tú ukážku, je to výborné, ale to už je fakt pre tých pokročilých a určite to vyžaduje dlhý tréning. Je to náročné, ale výsledný efekt je vynikajúci. ty ako dlho to tancuješ? To je tvoje povolanie, v nejakej umeleckej škole, ale len popri zamestnaný ako krúžok?