Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ajojky mijka, mailik mi nedosiel, niekde nastala chyba...tak skus poslat znova ked budes moct, budem sa tesit:-)
lenčok napísala som ti mail, ale asi ho nedostaneš, poslala som, no zmizol mi, nevedela som ho nikde nájsť:((
daj vedieť či si ho dostala, ak nie tak napíšem znova.
jar prichadza;-)
ajojte:-)
ako sa vam dari? dnes bolo pekne a ako teplo, uz ja prichadza...:-), drzkajte sa:-)
Ked hovoríš, že chudšie sa viac namakajú tak mam čo robiť. mam 43 kg. Tie šatky u nás mali v akomsi obchode v tom meste kde sa tie kurzy konajú, ale myslím, že ich mali len pár kusov, tak určite sú už preč, ale niekde zoženiem. ja som inak zo záhoria. Prípadne ked pôjdem do BA na kontrolu,tak tam sa po nej pozriem, lebo na kontroly chodím každých 6 týzdnov.
možno by sme mali premenovať túto stránku na brušný tanec.Ja idem prvýkrát až v stredu.Nemôžem sa dočkať.Som veľmi zvedavá,lebo u nás sa to bude konať prvýkrát.
čo robkáte? ja som si vymyslela,že si kúpim farbu na textil a drobcovi pokreslím trička.Len kde zohnať vhodnú predlohu,nievete ?