Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

jasne, treba všetko robiť postupne.pekne pomaličky.Nikdy som nemenila lieky alebo neznižovala dávky v období, keď som mala stres či v práci alebo doma.

barunka

tish si tu? mám novinu.Predstav si,že aj u nás otvárajú (zatiaľ iba na skúšku) kurz-brušný tanec.Samozrejme,že sa idem prihlásiť.Tak si ma nahuckala,hrozne sa teším.Budem ťa priebežne informovať ako sa mi darí.

lencok

pekne ranko vsetkym:-)
veve dakujem za adresu poslem ti tam moje ciselko na mobil:-)
barunka ked sa menia AD...treba velke odhodlanie a pripravit sa na to, asi sa to neda tak ze prestanem brat jeden, vyskusam hned druhy, musi tam byt pauza, ze...

barunka

ornella: osobne som brala paretin, cipralex,citalec a čo ja viem čo. Skončila som pri seroxate,ktorý mi parádne sadol.U ostatných som mala všelijaké vedľajšie príznaky,po ktorým som bola nemožná,unavená,ťažkosti zo žalúdkom....bla,bla...Musíš vyskúšať sama sebe čo ti sadne.Budeš chvíľu ako pokusný králik,ale treba vydržať,pokiaľ bez liekov nedokážeš fungovať.U niektorých liekov trvá dlhšie než začnú fungovať.To mám vyskúšané.maj sa

bobec

veve prajem vela stastia v Ziline a tam ta urcite dostatocne zamestnaju, ze ani nebudes mat cas mysliet na kadeco a ta potvora ta bude obchadzat oblukom...
som rad, ze si konecne rozbehala ten dychaci program :-))

Veve

Ahoj Lenčok Tak môj mail je srogoncikova.veronika@post.sk
Ako sa tu máte? U mňa je to teraz všeliako. Zajtra ráno iedm do Žiliny a včera a dnes som mala záchvat. Ako naschvál keď idem preč.Ale čo už budem sa snažiť to prekonať. Najviac sa bojím keď budem pracovať a záchvat sa mi objaví. Ale radšej nebudem na to myslieť...
Tak sa zatial majte.
Bobec ozaj podarilo sami to spustiť a tak som si to dychové cvičenie už vyskúšala.Prajem dobrú nocku:o)