Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

kacka, ruky sa budete ucit postupne drzat, najprv si treba zvykat na polohu tela a ukocirovat si pohyby, my na ruky davame doraz az ked uz maju baby zvladnutu lepsiu koordinaciu tela :)urcite mala stvorprstu ruku so schovanym palcom, prsty spolu niektore tanecnice maju este malicek vystrceny a prostrednik schovany, to je uz len sila zvyku :) tam sa podla polohy ruk drzi uvolnena paza aby boli pohyby ladne ale napatie v dlani a prstoch, to este ja sama mam s tym problem, inak drzanie ruk v tanci robi strasne vela a najlepsie sa drzanie uci pri tanci so svieckami a zavojom :)

kacka

Tish tá cvičitelka nám to všetko tiež spomínala, že je to dobré na chrbát, krčnú chrbticu, menš. problémy a vraj sa tým zlepší aj sex. Všimla som si, že ona tak zvláštne držala prsty. Jeden mal tak viac vztýčený,ale doma som na to nevedela prísť ako, lebo pohyby rukami nám zatial neukazovala.

lencok

barunka bude dobre, ja som za posledny tyzden mala niekolko zachvatikov...vzdy to prejde, na to treba mysliet, je to chvilkove a zasa dobre bude:-)

barunka

som späť.nemôžem utekať domov zakaždým,keď sa mi nedá dýchať a tŕpnu mi ruky,sle nenáááááávidííííím to!!!!!!!vyplakala som sa,nacpala som do seba magneB6,xanax,calcium-nie som na seba hrdá.fakt nie.predýchávam to,bude dobre.

tish

ja sa na tom celkom dobre bavim :)aj tak nic schopne nedavaju v TV a rada pozeram rozpravky, teraz ficim na A je to! :D