Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

cely brusny tanec je postaveny na koordinacii tela, na rovnovahu a izolovanie panvy, hrudnika, ruk a hlavy, sucastou niektorych choreografii je dokonca praca hlavou a ocami, prstami, vsetkym cim sa da hybat :)

tish

kacka, tesim sa ze sa ti paci, ja som sa v tom uplne nasla, je to skvele na chrbat a panvu a precvicis aj take svaly o ktorych ani nevies ze mas :D ja ucim uz druhy kurz, take zlate baby mam :)) uz aj barunka zacina chodit na brusne :) a hudba je uplne nadherna :))

brunuska

jooj tak komu lepsie Milosko ako tebe - ked sa takto mas :-)))ano ved ty si sa narodil aby si nas tesil-vrasky prehlboval,tiky uz mame poniektori :-)
inak dobre ranecko aj vam tu-som tu davno nenakukla-vam to nechcem kazit- ste tu taky vazny :-( buuuu s usmevom ludkovia!!! :-)

kacka

Tish, včera sme mali prvnú hodinu brušných tancov. bolo to úúúúúžasné. učili sme sa krútenie bokmi, hrudou a vlastne kroky do boku a do predu. Ukazovala nám ukážku tanca a ten by sme mali zvládnuť za 4 mesiace. To som zvedavá. myslím si, že najväčší problém bude zladiť pohyb bokov, rúk a to všetko dohromady. Doma som trénovala pred zrkadlom a docela mi to išlo.

tish

uplne ti na zaciatok stacia teplaky, suknu nie, nie je vidno ako racujes kolenami, nejake tricko na vrch, nedoporucam volne, nie je vidno ako pracujes hrudnikom a bruskom, inak baby postupne nosia hole bruska :) a na nohy bud boso, ponozky alebo nejake cvicky, hlavne aby to malo tenku ohybnu podrazku.