Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
brunuska je v tebe veľa sily a energie.Rozmýšľam podobne.Na splátky som si kúpila drahý,kvalitný digi-foťák a fotím a fotím všetko možné.Žiadne pripravené pózy,len tak ,,život´´.Mám z toho veľkú radosť.Vždy som fotenie odkladala,lebo som nemala kvalitný foťák a vďaka práci aj čas.Už dávno viem,že nič nesmiem odkladať na potom.
www.ceknito.sk
takto to nevyriesis!!!
ahojte všetci.Ste toho riadne cez víkend popísali.Nestíham čítať.
Damaxy:mail som nedostala.čakám a čakám...:(
Dobre ranko kocky!!! :-)
dakujem damaxy-tak nepisem to sem aby som sa chvalila alebo aby ste mi zavideli-nooo-mozno tak trosku :-)- len sa vam snazim cosi povedat-samozrejme niektori z vas to uz vedia... ja uz nikdy nechcem zit tak ako posledne mesiace-nocna mora!!! chcem a budem zit tak ako pred tym- len pred tym som to robila z ineho dovodu a tym bol tvrdy hazard so zivotom-teraz je to uzivanie zivota :-) viete co je zvlastne??? ked clovek vie zhruba asi kedy skonci jeho zivot- sprava sa,zije uplne inak-zacne uzivat zivot,snazi sa spravit vsetko co nestihol,splnit si svoje sny... lebo inak si myslime,ze na vsetko mame dostatok casu...nemame-zit treba tu a teraz-v tejto sekunde!!! a uzivat zivot znamena-nezatvarat pred nim oci, neutapat sa v sebalutosti,nesediet doma zo strachu,ze moze prist zachvat, nestranit sa ludi,robit vsetko co chcem,na co mam chut,splnit si kazdy svoj sen!!!
snad pochopite co sa snazim povedat...
viete,vzdy som sa strasne bala zit... sama..myslela som si ze sama nic nezvladnem...nedokazala som sama so sebou existovat..a teraz si to nadherne vychutnavam!!! konecne vydrzim sama so sebou :-))) robim veci pre seba,makam na sebe-lebo chcem JA ! a uz mam zoznam snov,ktore si plnim!
vcera jeden-pochvalim sa- ucila som sa jazdit na motorke-ale ine cestne delo- trosku tak teraz aj vyzeram :-)ale nevadi-prezila som a to je hlavne a idem dalej!
tak zite!!! dnes je nadherny dnik! pa kocky :-)
Ahojte dievcata,prajem vam do dnesneho rana aby ste vykrocili tou spravnou nohou,velkým usmevom,bez strach a panik.Mne sa den pomaly konci a zaroven i zacina spat nepojdem doma ma caka maly a zatial sedim v praci a tak som si na vas spomenula,kedye som u rodicou nemam tam internet tak sa vam budem ozyvat iba sem tam a to s prace a ked sa vratim k mojej zlatej prasvokre tak to bude i castejsie.Beruska je zlate ako rozmyslas, ono choroby su strasne,ale tie nase liecitelne a velmi vela zavisi aj od nas. Horsie sa maju ti ktori bojuju o zivot a svojim sposobom to neovplyvnia,pretoze ich zivot je odkazany na pristrojoch a liekoch lekaroch a sestrach a najviac vyssej moci ,ono ci sa vam to paci alebo nie ludia sme smrtelní a zdravotnik je clovek,ktory nedokaze vzdy spravit zazrak.Este raz PEKNY DEN,ste jedinecne svojou nedokonalostou,co je krasne, len v to treba verit.
Brunuska napredujes krasne rozmyslas,krasne sa s tym s nami delis,dakujem
aj ked clovek trpi akoukolvek chorobou treba sa tesit zo zivota a z malickosti! zivot nam ponuka mnoho kras-nezatvarajme pred nimi oci a neutapajme sa vo svojom vnutri-vo svojich bolestiach a trapeniach.treba zit zivot naplno-lebo je strasne kratky- to video co som sem dnes supla tomu nasvedcuje!
so vsetkym sa da bojovat a nad vsetkym sa da vyhrat-ale ta sila je v nas- musime ju najst a vyuzit!
ahoj damaxy.
via, pamatam si ta z temy "depky". Ako sa mas odvtedy? ako testik,co si tam odpisala? teraz asi bude viac bodov.Mozno preto je ti smutno,lebo to pekne pocasie nemozes vyuzit tak,ako by si mala.u mna je to tak.
drzkaj sa!!
Soja tieto choroby alebo lepsie sa tomu hovori stavy prejdu,ale lieky treba papkat a trpezlivost ta nie je na predpis,ale doporucujem.Pri tychto diagnozach netreba ponahlat.A samozrejme ked sa dostanes do lepsieho stavu do stavu premyslajuceho,tak treba urobit poriadok v myslienkach,naucit sa oddychovat,naucit respektovat svoje potreby a poznat mieru zataze,ktory sme schopni uniest.Na zaciatku tejto temy je vela rad tak si polistuj dozadu niekedy na maj a najdes tam vselico uzitocne.Ak chces prid sa s nami stretnut a porozpravat,nie sme sice lekari,ale sme to presli resp.prechadzame a radime si pomahame.Pomaha aj to ked sa da niekde vyzalovat,tu najdes ludi,ktori to vedia urobit.
via aj ty sa tesis,len o tom este nevies,usmejkaj sa.