Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

brunuska,ja beriem aj antidepresiva citalec rano a mirzaten vecer,bolo mi hej,kym sa tie dni nezacali predlzovat.viem ze väcsina ludi to ma opacne tak ako ty,a prave to ma strasne nici.xanax mam prepisany na paniky,proste ked mi je uz velmi zle.tie homeopatika aj pomozu?ja moc nedvoverujem tym homeopatikam..brala som uz sedatif a necitila som ziadnu zmenu.

brunuska

ahoj via-inak to je zaujimave-lebo ja to mam presne naopak ako ty-ked svieti slniecko je mi hej! :-)
ak mozem ti poradit-kup si homeopaticky liek SILICEA/15CH/ rano na lacno,pol hodinku neumyvat zuby ani zuvacku,cukrik pre tym-dat si 5globuk pod jazyk a nechat rozpustit.je to pri psych.a fyz.unave-samozrejme nenahradza AD-ale to len na margo toho ze sa citis slaba a unavena.a neuzivat pravidelne-len ked sa tak citis.pomoze.

via

ahojkajte,uz som tu vazne nebola medzi vami ani nepamätam,asi mi vazne bolo tak dobre.ale ja tak strasne zle znasam,ked sa tie dni predlzuju a to vykukajuce jarne slnko ma tak neskutocne deprimuje,tak si prajem aby prsalo,ale ked prsi tak je citit jar,a mne je mozno este horsie.tak sa mi pekne krasne moje hnusoby stavy vracaju a ja zacinam prepadat zufalstvu.citim sa unavena a slaba.uz stvrty den som musela siahnut po xanaxe,a to bolo v mojom pripade len raz za mesiac.s prichodom jari a leta sa vsetci usmievaju tesia,ale ja by som najradsej plakala,lebo sa strachujem ako to zase cele prezijem,uz som zase v tom,tak pijem lubovnik a rozdychavam sa ako to len ide.preco ja tak nelubim tie predlzujuce sa dni,najde sa nejaka osobka ktora je na tom podobne?ja sa zase citim nenormalana,i ked jedna kamaratka mi raz povedala-urcil niekedy niekto nejaky normal?a co je vlastne normalne?

giv.

bruni,ahoj.a tebe moje vcerajsie maily prisli? neodpisala si mi! ako sa mas ja mam uz tiez navarene,pojedene, odprevadenych 4 navstev a piata je uz v chodbe a vyzuva topanky :))

brunuska

Ahojte ako sa mavate?ako travite vikendik?ja-navarene,napecene a konecne prichadzam na rad ja-cize relax.Veve-viem aka je to narocna praca-vies,som bola taka blba a koli praci som si znicila zdravie ale od vtedy nie- prvorada som JA.vazne ak nebudes zvladat kasli na to-nestoji ti to za to a neznamena to ze si to nejak nezvladla.ale drzim palceky.
lencok :-))))zas si chcela byt nepriehladnutelna-ze??? :-))
zdravim vas vsetkych-zivot je krasny!

damaxy

dobre ze ste pripomenuli idem nieco navarit, dobre, rychle, syte.A keby to aj mne chutilo bolo by to super,vtipkujem.Takze piste priatelia.Zatial pa.

lencok

Ahoj damaxy,dobry napad,ked zaprsi...vsetci povinne von!...nech nam vsetky starosti odplavi;-).
ja sa idem napapkat, mame svieckovu a mamina ju robi bajecnu,mnamky