Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

ahoj via,ja sa liecim homeopatiou uz vyse roka.uzivam klasicke konštitučne homeopatika,ktore mi dala homeopatička volaju s a nux vomica.vdaka nimsom zvladala panicke ataky a uzkost ale aj teraz napr.chripku.ako hovoriš aj ty nedam nane dopustit ale chapem aj ludi ktorym nezaberaju alebo odmietaju verit ze im pomozu,ja chodim na homeopatiu aj moja dcera ale syna mam chronicky choreho a toho prehovorit sa mi nedari a ni mojho muža aj ked vidia ako nam zaberaju.takže určite je to aj o presvedčeni.ty chodiš ajhomeopatičke neakej alebo pouzivas len klasicku homeopatiu?

lencok

Inak dnes mam taky pekny pocit na dusi, ako som nemala uz velmi dlho, zeby to konecne prislo:-)...posielam vam vsetkym velku pusu:-)

lencok

Ahojte vsetci:-)
Mila Veve som rada ze to zvladas:-), vsak sama uvidis ako ti to pojde...
No ano kazdy hlada silu niekde inde...hlavne nech ju najde! Som rada ze ti Boh pomaha a mas sa o co opriet, to je velmi dolezite! Dnes je vonku krasne, tak dufam ze ty aj ostatni tento den preziju co najlepsie. Inak jar naozaj moze vyvolat rozne vykyvy, ako psychicke tak aj fyzicke...ale da sa to zvladnut (priroda sa prebudza a my s nou).
Veve zajtra ti napisem na mobil a dohodneme sa. Tak nech ti to aj dnes ide v praci ako vcera:-)
Pekny dnicek

Veve

Ahojte Ďakujem vám všetkým za milé a povzbudivé slová:-)
Lenčok prácu zatial zvládam. Včera bolo na poobednej celkom fajn, nebolo až toľko ľudí. Ešte chcem skúsiť vydržať. Práca v pekrárni je náročná(zažila som aj horšie)ale si musím na ňu zvyknúť. Tak zatial pracujem...
Lenčok ďakujem ti:-))si ma fakt povzbudila.Tvoj názor na Boha a celkom ma prekvapil ale máš pravdu. Každý si hľadá svoju duchov.silu a ak nám pomáha tak to sme o krok ďalej. A tak môžeme s tou chorobou bojovať.
Akurát dnes som bola v kostole na Solinkách.Až tak mi bolo dobre keď som sa pomodlila.
Lenčok daj mi potom vedieť či sa ešte stretneme v utorok.
Milá Via Tvoje zmeny môže spôsobovať aj zmena počasia(vrátane našich dní)keď sa blíži jar.Psychiatrička mi povedala, že úzkosť alebo depresiu môžem najviac pociťovať v období príchodu jari. Neviem či ti tvoje lieky pomáhajú, ale skús sa poradiť aj s psychiatrom.
Ináš som rada, že vás mám:-))
Zdravím Lenčok,Miloška, Damaxy, Brunušku,Viu a všetkých.
Tak zatial sa majte a bojujte:o)

via

dakujem za vase reakcie,to mi vzdy doda obrovsku silu.damaxy urcite to ma aj nieco spolocne s nasimi dnami,aj mi prave koncia.ale akosi mam tazke obdobie,naozaj som take velmi dlho nemala,ale bojujem dalej..pekny zbytok vikenu prajem vsetkym.ozaj skoro som zabudla inka,ake homeopatika ti najviac pomohli,rada by som vyskusala,dakujem

giv.

Miloš, veľká vďaka. už som myslela,že sa niečo cestou stalo :))
bobec, takže čajík s medíkom....alebo žeby radšej s rumíkom? :))

damaxy

och Via, to mi je luto ze ti nase jarne dni neprospievaju.vykyvy zvyknu byt najme pred obdobim a pocas menzesu nemoze to byt skor spojene s tym?

inka

ahojte všetci,tiež som tu dost dlho neprispievala aj ked nakuknem kazdy den.ale pozeram že dnes sa tu piše o homeopatikach tak mi neda zareagovat.ja tiež nedam na ne dopustit.via,je to zvlaštne,ale skutocne na niektorych ludi tieto zmeny v pocasi velmi pôsobia tak sa nemusiš čudovat že prečo prave na tebe sa tie zmeny prejavuju.ja zboznujem jar aj slniečko ale je pravda že pri tychto zmenach ma viac boli chrbtica,zvyšuje s a mi tlak a tak aj citim unavu .prebije to naozaj jedine ta radost ze je vonku krasne a mozem sa viac hybat na vzduchu.tak skus niečo pozitivne aj ty na tom najst možno sa ti to bude lahšie zvladat.

brunuska

via mne dost pomahaju-mam ich stale ked rano vstanem a citim sa bez zivota proste taka unava-ci uz psych.alebo fyz. tak si dam.nestoja moc tak skus ak chces-ja na ne nedam dopustit.