Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

giv

marodujes??? hej, vidim, že kde iní končia, tam ty začínaš :)))
Tak sa pekne vypoť a vystav slniečku...aspoň spoza okna. Ja už zarezávam...ale som rada,lebo vonku je tak nádherne!! už mi stačilo trvdnúť doma.aj depky z toho človek dostane :))

bobec

hej marodujem az do piatku... no neotravuje ma uz PP... sice dnes sa na par minut ozvala,no hned som ju zahnal kade lehsie :-)

giv

bobec,a si aj na marodke?
a už si nedávaš to "uspávadlo"?
v čom je ti teraz vďaka AD lepšie? aké cítiš zlepšenie?

bobec

ahoj givuska... nepozeral som postu ... myslim ze seroxat uz asi aj zacal ucinkovat, citim sa lepsie... teda az na chorobu co ma skolila,ale dnes som uz nemal teplotu konecne od piatku :-))

aljoška

Ijka,rozhodne chod k lekárovi.Podobné stavy som mala aj ja a za to, že som sa pomerne rýchlo vyliečila vdačím jedine tomu,že som sa rýchlo spamatala a vyhladala odbornú pomoc.Uvidíš ako ti bude potom dobre.

damaxy

ijka urcite chod za lekarom,ved keby ta pol roka bolel zub uz by si davno sla.Dusevne zdravie je velmi dolezite,my ti to potvrdime a lekar zhodnoti a nasadi liecbu.Taketo stavy vedia sa aj zhorsit.Takze nevahaj a chod.A daj nam vediet prip.prid sa porozpravat.

brunuska

ijka sama si si odpovedala... "uz nevladzem" atd.vies je pekne snazit sa to zvladnut bez AD,ale ked citis,ze to uz sama nezvladas-nemuc sa...AD ti pomozu..nezatvaraj pred tym oci,ale liec sa-neni to ziadna hanba!drzim palceky.