Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj kocka! :-)som rada ze sa mas fajn!
to co bolo vcera na to nemysli-bolo... a bude zas ok...male"zakopnutia"musia byt ale treba ist dalej s usmevom a nemysliet na to- zle co moze prist a hlavne sa toho nebat ! baby vy ste tu vsetky take silne!!!! moj obdiv a respect vam vsetkym! drzkajte sa,uz som porobila a konecne padam von za slnieckooooom ! paaaaaaa a s usmevom!
:-))))
Ahojte Brunuška Veľmi pekne píšeš a povzbudzuješ nás:-)Môže byť z teba dobrá psychologička. Aj ja si život užívam plnými dúškami. Jar pomaly klope na dvere a my sa pomlay zobúdzame a ožívame. Pre mňa je jar najkrajším obdobím:-)Mám ju rada.
Včera som mala miernejší záchvat a bol pri mne jeden kamoš. Objal ma a povzbudil. Teraz sa cítim už lepšie.
V stredu večer odchádzam domov, tak si chcem Žilinu trochu vychutnať. Budem rada, ak sa S Lenčok ešte raz stretnem.
Soja ja užívam lieky viac ako pol roka.Potrebuješ liky bez nich sa ti ťažšie bude liečiť. Poznám tio. Ja som bez likov bola si dva roky. To chce trpezlivosť a hlavne čas.
Na žalúdok je dobrý aj mätový čaj. Skús ho alebo poprípade sa opýtaj lekára.
Tak sa zatial držte:-))
Soja take pozname,neboj sa vsetko prejde.Fyzicke a psychicke zdravie su jedna sucast ked niektore zacne strajkovat prida sa aj druhe.Na to su lekari a lieky,aby nam pomohli.Verim ti take pocity pozname ale prejde to len trpezlivost musis mat a je to pomale a pomale.Priprav sa ze aj dva roky.Ale ja si na take poviem clovek zije primerne 80 rokov co su dva roky za doba?Mozes ak chces napisat mi mail a porozpravame sa damaxy@atlas.sk
aÁjojte, pekne ste tu napisali...
Dnes je krasny dnik...slniecko svieti, idem si uzivat a tesit sa. Zacina mi byt ovela lepsie, a velmi velmi si to vazim:-)
takze vsetkym dobre rano poslala som maila Barunka
damaxy-staci uplne malicko-vedomie ze zijem! a zijem a budem zit tak ako chcem JA!toto tu-zdravie-tema uzkost,ci moja ex-tema-je nadherny odrazovy mostik!!! ale nic to nevyriesi-no moze neuveritelne pomoct-ale tu-v sebe je nutne cosi zmenit-myslenie,pohlad na seba aj na svet okolo mna! usmievat sa na zivot a usmievat sa na seba-robit veci s pokojom v dusi a je to nadherne-zelam to kazdemu nielen tu z vas-ale vsetkym! papa idem-zit a uzivat :-)
barunka velmi si ma potesila!!!aj preto ze si pochopila co som sa snazila povedat! tak je to spravne-treba sa zachytit "cisty"zivot-mne hovoria preco fotim take somariny- fotim co sa mi paci,co chcem!vcera som bola na nadhernom mieste a zabudla som si fotak-ale nezlomilo ma to-mam to zachytene v hlave a v srdci a vratim sa tam a pofotim! som sa opat prekonala- vzdy som z toho mala fobiu,strach...a tak som sla..prekonala sa..a uzivala si ten nadherny pocit-nielen zo seba ale aj z tej krasy!
barunka velmi vela stasticka ti zelam aj vam vsetkym ostatnim-takto treba premyslat a zit!!!
a dobre rano a napisem Barunka .
Brunuska presne tak to citim,z tvojich slov ze sa rozjasnieva.A rozjasnievas to aj nam,velmi som si zelala aby v tejto teme to tak raz zaznelo.Dokazat si robit radost,podelit sa s nou a ukazat ze netreba az tak vela.