Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte volam sa SOJA a chcem sa vas opytat ze kolko trva tato choroba a ci sa z nej vobec dostanem .Beriem Cipralex 10 mg pol tabl kazdy den.Uz som bola na tom aj lepsie ale blba som to rychlo vysadila a zrejme som sa viac bala co sa teras stane a nezvladla som to bez liekov.A zase mavam uzkosti hlavne k veceru.odpiste niekto dakujem
inka,ja nechodim nijakej homeopaticke,ani som nevedaela,ze nejaki homeopatici existuju.ten nux vomica,co si pisala sa da kupit aj v beznej lekarni?ak nie,ako sa da kontaktovat s nejakym homeopatikom?oj ako sa vsetci tesite tej jari..tak vam zavidim...
ajojte, zdraviiiim vsetkych
anitka plnim tvoje prianie mas ho nadepkach napisane tak ta cakam
a na pobavenie
www.ceknito.sk
Takto treba ZIT!A ZIT treba vediet!
ZIT kazdy den naplno a nevediet,ktory den je posledny!
www.ceknito.sk
pozriet do konca-na konci je pointa.
ahoj damaxy. vidím, že sa máš dobre. Dávno si nás nebola pozrieť na depkách :))
pete kedysi napísal:
Damaxy, ty by si nám mohla povedať, ako sa dostaneme na tvoju tému na ICQ... Daj vedieť, prídem mrknúť.
je to možné?
Inka teba pozdravujem a vecer ak budes na icq tak by som bola rada.
ahojte moji mili priatelia takze aj sa rozplyvam jarou.Sme boli odviezt dceru na lyziarsky a tam v horach je krasne.Cize potesme sa vsetkym co je pekne a naplnme si dusu novou silou.Pekny den.
ahojte kocky!!!! vsetky vas tu srdecne zdravim-uz nam to zacina!!!jar-leto... koniec hnusnej sedej depresivnej zimi- koniec sedeniu doma!!! verim,viem,ze bude menej uzkosti,depiek a vselicoho negativneho-chodte von!!! je tam nadherne!!! :-)))
lencok ked spominas vykyvy...toto je moje obdobie-obdobie mojho zrodu a kazdy rok sa to opakuje!ozivam... :-)))
vykyvy...ja mam ludia tolko prebytku serotoninu,som nim uplne napumpovana!
neviem co so sebou :-))) siju so mnou vsetci certi-toto som ja! :-) a ostatni sa idu zblaznit :-))) takze co najviac vonku,vela vela slniecka, mysliet pozitivne a nenechat sa deptat nikym a nicim-zivot je NAS a zivot je UZASNY !!! dakujem vam vsetkym-drzte sa kocky! cmuk :-)