Úzkosť

soja

Ahojte volam sa SOJA a chcem sa vas opytat ze kolko trva tato choroba a ci sa z nej vobec dostanem .Beriem Cipralex 10 mg pol tabl kazdy den.Uz som bola na tom aj lepsie ale blba som to rychlo vysadila a zrejme som sa viac bala co sa teras stane a nezvladla som to bez liekov.A zase mavam uzkosti hlavne k veceru.odpiste niekto dakujem

via

inka,ja nechodim nijakej homeopaticke,ani som nevedaela,ze nejaki homeopatici existuju.ten nux vomica,co si pisala sa da kupit aj v beznej lekarni?ak nie,ako sa da kontaktovat s nejakym homeopatikom?oj ako sa vsetci tesite tej jari..tak vam zavidim...

brunuska

Takto treba ZIT!A ZIT treba vediet!
ZIT kazdy den naplno a nevediet,ktory den je posledny!
www.ceknito.sk
pozriet do konca-na konci je pointa.

anita

ahoj damaxy. vidím, že sa máš dobre. Dávno si nás nebola pozrieť na depkách :))
pete kedysi napísal:
Damaxy, ty by si nám mohla povedať, ako sa dostaneme na tvoju tému na ICQ... Daj vedieť, prídem mrknúť.
je to možné?

damaxy

ahojte moji mili priatelia takze aj sa rozplyvam jarou.Sme boli odviezt dceru na lyziarsky a tam v horach je krasne.Cize potesme sa vsetkym co je pekne a naplnme si dusu novou silou.Pekny den.

brunuska

ahojte kocky!!!! vsetky vas tu srdecne zdravim-uz nam to zacina!!!jar-leto... koniec hnusnej sedej depresivnej zimi- koniec sedeniu doma!!! verim,viem,ze bude menej uzkosti,depiek a vselicoho negativneho-chodte von!!! je tam nadherne!!! :-)))
lencok ked spominas vykyvy...toto je moje obdobie-obdobie mojho zrodu a kazdy rok sa to opakuje!ozivam... :-)))
vykyvy...ja mam ludia tolko prebytku serotoninu,som nim uplne napumpovana!
neviem co so sebou :-))) siju so mnou vsetci certi-toto som ja! :-) a ostatni sa idu zblaznit :-))) takze co najviac vonku,vela vela slniecka, mysliet pozitivne a nenechat sa deptat nikym a nicim-zivot je NAS a zivot je UZASNY !!! dakujem vam vsetkym-drzte sa kocky! cmuk :-)