Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

mila ijka, podla toho co pises urcite by si mala navstivit psychiatra, 2 hodiny spanku to je uz naozaj signal ze to nie je v poriadku, cim skor sa liecba zacne, tym lepsie. Nase telo a dusa si vsetko pamataju, preto ich nenechaj trapit a konaj. Vela ludi ma voci takymto liekom predsudky, ale je to touto spolocnostou a neinformovanostou. Ak ti nepomaha ani persen, ani deprim...su tu lieky ako kazde ine, ktore pomahaju. Aj toto je choroba a da sa uspesne liecit. Tak vela sil a netrap svoju dusu ani telo. Drzim palceky:-)

ijka

dobry den, mozno ze tu bola uz odpoved na podobnu otazku, ale v takom dlhom fore sa to tazko hlada. Chcela by som sa spytat,kedy viem, ze pri diagnoze uzkost som uz suca uzivat lieky, alebo sa to da este zvladat bez nich. Trpim uzkostou uz pol roka a posledne tyzdne sa to zhorsilo do tej miery, ze uz ma skoro stale boli zaludok, je mi zle na zvracanie, hnackujem, v noci spim tak dve hodiny. Kym som v praci vytazena, tak to este ujde, ale potom doma, tie zvierave pocity neustupuju az do druheho dna. Brala som zatial len persen a deprim, ale neucinkuju. Viem urcite ze by mi pomohlo vyriesenie mojho problemu, ktory to cele spustil, ale je to nerealne. Mam este vydrzat, alebo ist k psychiatrovi po lieky, co by som velmi nerada, ale su chvile ze uz nevladzem.

damaxy

tesme sa ja som taka natesena a stymi liekmi neponahlat,ved to s nimi ide.Radsej vydrzat polroka ako sa vratit na zaciatok a doporucujem rano vstat a pozriet sa do zrkadla a usmiat sa na seba.Potom povies zrkadielku a o chvilu budem este krajsia.A o par dni mozno aj celkom zdrava.Dozicte si pochvalu,dozicte si darceky,dozicte si pohlady na krasne veci doprajte si radost zivot je krasny a stale pozerajte dopredu,tam je to lepsie.

škorica

Čaute baby, zdravím staré aj nové forumačky. Inka, asi pred týždňom som Ti poslala mail.Prišiel ti? Dnes som bola na kontrole a hoci sa cítim Ok, psychiatrička mi nedoporučila vysadiť na jar lieky. Takže beriem stále 1/2 Paretinu, že urobíme si až letné prázdniny a uvidíme ako vnútro zareaguje. Málo chodím na toto forum, lebo mi to nerobilo dobre, ale aj tak Vám všetkým fandím a pozdravujem.

anita

via, pekný deň ti želám. U mňa to bolo podobne...škaredé počasie = menšia škoda a dobrý pocit, že som nepremárnila pekný deň. Pekný deň = horšie depky, vedomie, že som premárnila pekný deň bolo oveľa depresívnejšie.
Keď má človek pár dobrých priateľov, tak je hneď veselšie, a zvlášť, keď s nimi môžeš prežívať všetko pekné, lebo len s nimi to dokážeš prežiť x krát plnšie.
Možno to neplatí v prípade tých, ktorí majú PP, ale v prípade nás s depresiou je to veľmi dobrý liek.
Tak ti želám veľa slniečka aj v srdiečku.

via

damaxy ty si super,hned som sa nad tvojo reakciou pousmiala a je mi lepsie.ahojky iriska ano som to ja,test mam momentalne za 24 bodov,ale to uz som mala aj 15.co sa tyka toho slnka a pod.mas asi z velkej casti pravdu.v minulosti som z urcitych okolnosti skoro cele leto presedela doma,a odvtedy sa mi s tymto pocasim vracaju uzkosti.inka ako je to s tym homeopatikom,dostanem to v tej lekarni?