Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ak ides k sukromnemu jedna hodka tak 400-600Sk, ale da sa dohodnut, je to len na dohode medzi vami...alebo potom normalnemu, teda kde nemusis platit, len ja som mala taky problem ze mala malo casu na mna...
a chcem sa opytat, ako je to s platenim psychoterapeutovi? len tak informacne....tak sa teda odhodlam a vyskusam......lebo sa trapim nielen ja ale cele moje okolie...a najviac sa obavam, aby tym nebola poznacena moja dcerka krasna, lebo viem, ze mna urcite poznacilo to, ze moja mamka mala ten isty problem....a vylievala si to na nas...ja sa sice snazim to dusit v sebe a nijak netrapit okolie, ale dieta a matka su silne naviazane, teda aspon ja s mojou malinkou ano a vzdy ked mi je tazko, tak to asi citi, lebo je nesvoja....a to nechcem.....
Lana kvalitna psychoterapia ti moze pomoct, samozrejme treba si vytvorit doverny vztah s psychologom...psychoterpia je zdlhava, ale ak vyckas, vysledok je zaruceny...ale nejde to zo dna na den...mas to ako mozaiku...ta tvoja je poskladana z tmavych myslienok...ta nova sa musi zacat skladat odznova...a potom ju treba zacelit
hmmm....a naozaj ta naucia cvicenia, kt. si to dokazem potom aspon trochu stlmit? aby to neprepuklo do hrozostrasnych rozmerov? alebo je to aj o tom, ze sa vyrozpravas a bude ti lepsie.....chcela by som vediet, co ma caka, ako to prebieha.....u nas je tento problem v rodine, moja mamka ma to iste a celucky zivot sa s tym trapi uplne sama....u mna to zacalo ked ma opustila moja prva laska, s kt. sme planovali uz svadbu...za dva roky ma z toho vysekal moj ujo psychotronik, ale po porode to siealene silno prepuklo.....a neviem si stym rady....som ochotna vyskusat cokolvek...
je to skoro 5 rokov dozadu, ked mi odisiel na dlho moj priatel do zahranicia, a nielen kvoli tomu...nazbieralo sa mi kopec veci, PP, depresia alebo ina psych.choroba vznika nahromadenim zlych zivotnych situacii...asi tak mi to vzniklo...a odvtedy som raz hore alebo dole, uz som uplne vysadila AD ale potom bum...chybala mi psychoterapia
ano aj mne sa zda ze pri zene sa viac uvolnim....mozem sa ta opytat Lencok kedy to na teba prislo? myslim tie problemi, PP.......
medicina ide dopredu...hadam sa coskoro dozvieme, ako to na 100% je...ja liekom verim, ale verim aj sebe a psychoterapii!
Lana lepsia bude zena, neveim ale je to tak...mne tak viaceri poradili, predsa len sa lepsie uvolnis, a budes mat lepsi pocit, viac povies...
ano je celkom logicke co hovoris Lencok, najhorsie na tom je, ze kazdy hovori inak a ty si vyber....bud alebo...mne pomahaju teraz ako doplnok bylinne preparaty, kombinujem ich s liakmi a dokazu ma ukludnit.....no uvidim ake to bude, ked tie lieky vysadim, ak to bude katastrofa, tak sa k nim vratim...ved vyskusat treba vsetko...
ahoj Dee, bol mi odporuceny jeden terapeut, ale je to muz......chcem sa opytat, ake mate skusenosti, je to jedno ci je to zena alebo muz, alebo sa pri opacnom pohlavi budem mat problem uvolnit? alebo mozno pri zene budem mat problem? mam dilemu.....a chcem sa este opytat, ma niekto skusenosti s odblokovanim kineziologom? dik