Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale giv hlavku hore...urcite je laska aj okolo teba, mozno ju nevidis:-)
mila Lana, no ja este nemozem povedat ze mi psychoterapia pomohla, mne ju len doporucila moja psychiatricka a zdoraznila mi ze pre mna je velmi dolezita, zacala som chodit len nedavno, ale verim tomu ze mi pomoze:-)...
Veve urbila si spravny krok, tvoj otecko snad pochopi ked mu Tvoja Dr. vysvetli o co ide a konecne to prijme:-)...daj mi vediet ako sa yvvija situacia...
A k mojmu vysadzaniu AD...najprv kazdy den, potom raz za dva dni, neskor raz za tri, potom raz za styri, drzala som sa tak 5 mesiacov (tabl.raz za styri dni)a potom bum...asi tolko, dost som riskovala, ak sa na to clovek neciti, radsej pockat...niekedy je lepsia aj prevencia
...tak ja mávam práve vtedy úzkosti, keď si to uvedomím, ako na tom som. zhltla by som všetky tabletky a zaspala aspoň na sto rokov.
to je pravdy, Miloš...ale nás to neuspokojuje...teda dočasne áno, ale keď to trvá už roky bez lásky,tak už to poriadne človeka bodá v srdci.najradšej by odpálil všetky rakety krátkeho aj dlhého rozletu a uľavilo by sa :))
aj ja som bezdomovec, ale citový :((
bruni, ty duševný nie si, lebo som ti poslala mail na to, aby si sa duševne kontaktovala na moje klávesnicou vyjadrené myšlienky :))
Čaute Tak už som to povedala tatovi, skôr som zvyšovala po ňom hlas. Povedala som mu, že som volala psychiatr.a odkázala mu, že sa má s ňou osobne stretnúť. Potom som mu povedala, že to mám z neho.Už som to nemohla v sebe dusiť. Je to pravda. Strašne na mňa kričal a hovoril, že to nie je pravda.
Teraz je našťastie so mnou kamarát a som rada, že ho mám:-)Je zo Žiliny.
Ak sa mi podarí, tak v najbližšej dobe nechcem byť doma. Skúsim prehovoriť kamarátku aby som u nej na pár dní bola, dokým sa situácia doma trochu neukludní. Ináč povedané - zdrhávam z domu. možno som to už mala urobiť dávno. neviem prečo, ale musím to urobiť a začať vlastný život odznova.
V najbližšej dobe sa vám určite ozvem:-)Oni o tom ešte nevedia, ale dozvedia sa to. Potrebujem vypadnúť...
Mám vás všetkých rada:-)))
Fajn,neviem cim to je,ale akosi som kludnejsia,ked si tu.videla som,co sa vcera stalo,snad uz je to OK?ako mas?
Bruni?????????Prosim pod spat.Bola som v inej teme a tam sa z misi stalo prasa.
Nepatrim nikomu a nikam-som dusevny bezdomovec!
panika ahoj-potrebovala si odo mna nieco?ak ano kludne napis-rada odpoviem ludom,co maju o to zaujem.
bruni uz si fuc?