Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

nie panika ty nie si mimo, je to normalne...kazdy moze mat taky den...a je to uplne normalne, len si netreba pripustat a snazit sa z toho stavu co naskor dostat, ved sama vidis kolko ludi tu ma problemy z uzkostou...takze hlavku hore:-)

Dee

vcera mohla ludi boliet hlava aj od pocasia, aj ked vevylucujem aj ten mesiac. A na sloh musi mat clovek naladu, skus im pomoct inokedy, ja by som tiez teraz zo seba nevedela dostat ani slovo na sloh a to sa citim dnes celkom fajn.

panika

ono ste tu vlastne vsetci uzasni.Aspon clovek vie,ze nie je sam.Doma su vsetci mimo a nikto ma nechape.Dokelu, alebo ja som mimo?

panika

Dee si zlata.Ja si tie fazy ani vlastne nevsimam,prisla som na to az vcera vecer ked mi viaceri ludia hovorili,ako ich boli hlava.Tak som hladala nieco,od coho sa odrazim (bol by v tom cert,aby som ja nieco nevykombinovala).vecer som pomahala dcera s chemiou a zas som si uvedomila,aka som bola relativne mudra a zakrnievam doma.Teraz som chcela deckam pomoct zo slohom (obidve maju tu istu temu) a zistila som, ze som stale mimo.Vobec neviem logicky mysliet (teda v tejto chvili)

lencok

panika chcela som ta rozveselit, preto som sa mi poslal moj prispevok 3 krat, asi aby ich tu bolo viacek:-)... ma to hneva, moj PC si robi so chce...
Mozno mas nejaky blby den, aj to pocasie je na nic, mozno aj ten mesiac, jedno s druhym...ale to prejde, skus si dat dobry cajik, spravit si pohodicku, pustit si prijemnu hudbu a relaxovat:-), a uz neplac ci chces byt velmi pekna ze:-)...
A zdravim tishku, sice teraz si piseme cez icq, ale aj tak:-)

Dee

panika, myslim, ze fazy mesiaca mozu mat vplyv na tvoj stav, ale radsej si ich nevsimaj, aby si si sama neprivodila horsi stavrecami: "zasa je spln, bude mi zle".
Inak ja ked mam placlivy den, tak som rada, ze prsi a idem sa von prechcadzat, nasadim si kapucu a slzy sa zleju s kvapkami dazda a nikto si to nevsimne.

lencok

mila panika(dobre meno;-) )
no ja o tom neviem nic, lebo ja som si to nikdy nevsimala, zijem zivot taky aky je....ale vela ludi hovori ze to ma na psychiku cloveka vplyv, horsie sa spi, nervozita, podrazdenost, ale ja som si to nejako ne sebe nevsimla, mozno preto ze tomu nevenujem pozornost. Ale asi je to mozne. Hadam ti odpovie niekto z mojich "kolegov":-) z uzkosti...prajem pekn dnicek a dufam ze ti je uz lepsie