Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
giv mozno sa ti zda ze nepride, ale ja si myslim ze raz ano...aspon zi s tou myslienkou, bude ti lepsie:-)...a nikdy nehovor nikdy, lebo zivot je nevyspytatelny a nikto z nas nevie co presne bude....tak preco by nemohla prist tvoja velka zivotna laska, pekny dnik ti prajem
inka ja teraz pevne verim, ze psychoterpia mi pomoze, niekde vo vnutri citim ze som na najlepsej ceste...ze toto bolo posledne zakopnutie, chcem to zvladnut, som odhodlana a budem bojovat...a preto som zacala chodit aj k sukromnej psychoterapeutke, ktora ma na mna cas, sice si to platim, ale peniaze investujem radsej do psychoterapie, ktora mi moze len pomoct a vzdam sa nejakych handier z obchodov...
...v beznádejnej a viem, že si nemusím nahovárať, že láska príde, keď ju nebudem čakať, zo dňa a deň...
práve ma potešilo, že si na mňa aspoň ty reagovala...vďaka. a nič si z tých mojích rečí nerob. Občas mi to začne trhať srdce, ale to prejde a znovu pôjdem chvíľu zotrvačnosťou celkom vpohode.
papa
u mna bol velky rozdiel navštevovat psychiatra a psychologa.psychiater v mojom pripade bola lekarka ,ktora možno je dobry odbornik ale rozhodne nie dobry terapeut.myslim že to budete a viete každa posudiť ako s acitite,čo vam sedenia prinašaju.zo začiatku je pre každeho velmi ťažke neako rozdelovať svoje myšlienky a pozitivne mysliet a pod.triediť svoje myšlienky rozmýšlat skor ako sa začneme stresovať to všetko mne pomohol psycholog.lieky napravia chemiu ale niekto musi pomocť aj s tymi myšlienkami ak si nezmenime svoje postoje ta uzkost je v nas a bude dokedy jej dovolime aby tam bola
som rada ze som bez liekov a že sa citim konečne normalne.myslela som si že to ani nikdy už nezažijem .Myslim si že každy kto navštevujetoto forum to dokaže,pretože už len to že je tu tak niečo so sebourobi a podozveda sa tu kopec rad a navodov.mne pomohli dievčata z uzkosti a vždy im zato budem vdačna!
ajoj bruni, ako sa mame...pohodicka doma?
panika dakujem.nic moc-poriesila som po svojom,no opat nevyslo.ty jedina si pochopila,ze to bolo psychicke a narokom.
och giv je mi smutno co si napisala...neveim v akej si situacii...ale laska sa moze zjavit zo dna na den, ked ju najmenej cakas, kvoli tej pravej sa oplati cakat velmi dlhoooo...raz pride a ty budes stastna, preto sa oplati zit:-)
inka dobru radu nam davas,toto som pocula aj ja...ze pri vysadzovani Ad treba pomoc psychologa...veru tak je
dobry podvečer všetkym.chcela by som vam prispiet a možno aj pomoct ako prekonat obdobie vysadzania alebo znižovania liekov.moja skusenost je pravidelne navštevovat psychologa.ja neviem či mam len tak e šťastie na dobreho odbornika alebo su všetcitaki ale mne velmi pomohol a pomaha nadalej
lenčok, vidím....idem po ulici a vidím, ako iní prežívajú lásku...a vtedy si myslím, že by bolo lepšie,keby som tu radšej nežila. Dám hlavu hore, ale moje vnútro, pocity sú zašliapané hlboko do zeme.
Ľahko sa to hovorí tomu, kto nie je sám.