Úzkosť

panika

Na chvilu idem ta het,lebo vychadza slniecko a mne je (po rozhovore s vami) o moc lepsie.Drzte sa,prajem pekny den a nech aj vam vyjde SLNIEČKO

panika

vdaka,hned mi je lepsie.
Veve,viem si predstavit,ake to je ked to rodic nevie pochpit.ja som presla tym istym. Moja mama to zrejme brala ako hanbu rodiny ze niekto chodi na psychiatriu),ale keby tak tusila,ze moja lekarka dosla na to,ze moj problem je moja mama....A vlastne ma aj pochvalila,ake je to zodpovedne,ze po tolkych generaciach,ktore zili s problemami som prva,ktora sa to rozhodla riesit spravne.dala som tym sancu svojim detom.Az spätne som si dokazalôa uvedomit,v akom peklôe so mnou zili.Teraz skuvinam,lebo som sama doma a nikto ma nevidi,ale pred nimi si to uz nechcem dovolit...

Lana

zdravim vsetkych :o))), som tu novacik-cka :o))), citala som len posledne prispevky.....mam PP od porodu, su to uz 4 roky skoro, liecim sa dva so SEROXATOM, momentalne ho vysadzujem a zacinam mat spät tie hrozne stavy...neporadite mi niekto, ako to zvladnut bez liekov? prosim ...alebo ma aspon povzbudit, som hotova...

lencok

veve urcite skus problem s tvojim ocinom vyriesit, ak bude potrebne, mala by mu to vysvetlit tvoja psychiatricka, ved ty potrebujes klud, a nie aby si mala este aj doma rosambo...dufam ze sa ti to v najblizsej dobe podari dat co najkor na poriadok...

Veve

milá panika Určite nie si mimo. Ten spln neber vážne,možno sú to len povery a ak nie tak ber to s rezervou.
Ďakujem Lenčok a Miloškovi za povzbudenie:-)Včera som mala aj depku,ale už je fuč. U nás stále prší a prší.
Tato dnes ráno zase začal kričať ohladom mojich záchvatoch. Kto to ma počúvať??? Tak dnes ak sa mi podarí, tak zavolám svojej psychiatričke a poviem jej o tom, aký mám problém s ocom. Nechce prijať moju chorobu a stále chce aby ma niekam poslali.Hovorí že to nie je normálne a chce zistiť čo mi je. No hotová katastrofa. Robí z komára somára.Nevie prijať že ja som psychicky chorá.Veď ja mu ukážem aká som bojovníčka:-)Ći chce alebo nechce musí sa s tým zmieriť a ak mi bude robiť problémy, tak odídem z domu.
Prajem pekný upršaný deň.