Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Lana to preto ze si tu nova :-)
problemi uz nemam-viem to zvladnut inak. ale jednoducho pridu v zivote znovu tazke chvile,no zatial som ich na par vynimiek zvladla bez AD.zivot s AD je jednoduchsi,ale problemi neriesia-tie su musis vyriesit sama a az ked ich vyriesis mozes nad tym uvazovat.ale ako chces.a bezim si aj ja k mojmu slniecku :-)
nerozumiem preco nevies ci tu mozes :o))) ....noooo to znamena ze AD neberies ale problemi este mas? nadnes musim koncit, utekam si pre moje slniecko, ale dakujem vsetkym paaaa
ahoj Lana-nuz neviem ci sem mozem :-)
Lana nevysadzuj AD! na to aby si ich mohla vysadit-musis byt vo vnutri velmi silna-musis vediet zvladnut svoje okolie-to co ta dostava dole! ja nie som vhodny priklad pre teba- proste som sa jedneho dna zobudila,pozrela do zrkadla a uvedomila si,ze to nie som ja. bola som s AD mimo,nemala som cistu hlavu, nezila som,bola som utlmena a nebola som to ja. ja som vysadila naraz a sama. a su i dnes chvile ked nad tym premyslam ci to bolo spravne rozhodnutie,su i dnes chvile ked si cosi dam,ked to uz nevzladam.predovsetkym sa na to musis citit ty- vo vnutri-musis vediet ci si na to pripravena a dostatocne silna zvladnut to.
zdar vsetkym a este cosi...strach ma velke oci-ze???
Zatial nic, nesla som k nej....zajtra tam mam ist, chcem, aby mi odporucila nejakeho terapeuta.......ak to pomoze, tak preco nie....len som pocula, ze zväcsa su uponahladny a nevenuju sa dostatocne......pocula som to uz z viacerych zdrojov....skusal si aj ty psychoterapiu? Lencok mi vravela, ze jej to pomohlo....a Damaxi a brunuska, tesi ma dievcata, nepodelite sa so mnou o svoje skusenosti? vraj ste boli uspesne...tak vas prosim a dakujem :o)))
No u mna sa vratili tie stavy, ked som znizila davku na 2xtyzdenne pol tablety.....a buuuuum....mam ich asi kazdy treti mesiac taky tyzden ukrutnych casov.....takze som si vedoma toho, ze letim zase do pruuuseru....sakra....tak to ste ma nepovzbudili....ale ved su aj horsie veci na svete, vsak :o))))
Ahoj Milos M, som tu novacik, takze sa este nepozname, tak ma tesi :o))) Prosim nemozes mi presne popisat priebeh vysadzovania toho zazraku zvaneho SEROXAT? Celkom by ma to zaujimalo......kujeem .o)))
nechcem vám to znechutiť,ale ja sa pokúšam vysadiť lieky ( čo vysadiť,iba znížiť dávku ) už viac ako rok.Lenže vždy do toho príde nejaké stresové obdbie-chorý syn,veľa práce v robotke,teraz mám ísť šiši doktorke,ale keď jej zase poviem,že sa na to necítim neviem čo mi na to povie.Ponúkli mi novú funkciu,zodpovednejšiu.Väčší stres,viac roboty....ááách jo.To je detstvo.Snáď raz.Teraz mi je dobre s liekami,tak to nesúrim.
Milos takze beries Seroxat kazdy den? ale dobre si urobil, ak si sa este necitil, mas cas...a potom sa uvidi, je sa na co tesit...bude dobre
tak dakujem Lencok za debatku, padla mi fajn, pekny dnicek aj tebe a skore uzdravenie :O))) pa
Lana drzim ti palceky:-)aby sa ti darilo bojovat a vyhrat, ja si idem lazkat...nech sa konecne vyliecim z tej natky, krasny dnik