Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Nedostala, asi mám niečo s tým blbým počítačom. Pred 29 si ešte napíšeme. Teším sa.
ahoj ,škorica.nebola ved som ti pisla mail nedostala si?idem az 29.3. rano
neviem kolko tam budem a potom s amozme stretnut na 9,30 som objednana
jasne milosko ze chcem:-)
Ahoj Inka, prečo si sa včera neozvala? nebola si tam ?
jasne milosko ze chcem:-)
dufam v tom inka, som rada ze si sa podelila o svoje skusenosti, dakujem:-)
uvidi ten kto slepy nie je,uvidi do srdca.
dufam v tom inka, som rada ze si sa podelila o svoje skusenosti, dakujem:-)
a čo sa tyka tej lasky giv ,je to taka fraza že pride ked ju najmenej čakaš ale preto sa stala frazou lebo to tak nakoniec vždy bolo už asi od pradavna.samozrejme že človek musi preto aj niečo urobiť.snaž sa veľa chodiť medzi ludi vybrat si športy a aktivity kde sa budeš citiť dobre a kde sa stretavaju ludia tvojej krvnej skupiny.moja kamaratka si nasla priatela nahodou ked uz stracala vieru ,na poznavacom zajazde.vyšlo to a dnes su uz manželia.nehovorim ze to musiš nahanať ale akos ahovori trošku osudu pomôcť.
lencok somrada že si sa tak rozhodla a pevne verim že o nedlho budeš si len matne spominat na tie chvile ,ktore ta možno v živote ja niečo naučili.ja teraz hovorim že nebyť uzkosti a panickej poruchy bola by som nadalej slepa a hlucha.vela ma naučila tato choroba.a aj ked tie chvile s hroznymi zachvatmi boli strašidelne tak predsa som im len vdačna za niečo.