Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dee.......vies co chyba mi sial a opora...som taky slaboch
sama za seba
aby mi niekto podal ruku
jeeeeeeeeeeeeej teraz ide ta krasna pesnicka na jemne melodie radiu od robka grigorova povedzame................nadherna krasna.....
teraz vam budem zavidiet, ze sa pretekate s vetrom:o(
Milosko, takze aj ty sa pokorculuj dlhsie za mna, potrebujem spevnit zadok a stehna. Hor sa do toho, budes mat co robit.
a otazka uplne mimo pre all:chcela som si zaregistrovat nick ale stale mi nechodi ten kod na mail....???
sweetberry, tvoja dcera sa skor bude hnevat, ked bude vidiet, ze jej rodicia nie su spolu stastni a su spolu len kvoli nej a neriesia to. Aj ked sa rozidete, ona sa s oteckom nerozide, zostanu v kontakte. Kazdy z nas potrebuje lasku, budes sa nicit ak zotrvas vo vztahu z ktoreho nic nemas.
Verim, ze je to tazke rozhodnutie, a najma ked ide aj o peniazky. Drzim ti palce. Pamataj,ze akokolvek sa rozhodnes, bude to dobre rozhodnutie.
no to je pre mna veru daleko, to mas pravdu, aj ja chodim na hradzu, ale tu v Za:-)...ok pokorculujemo hodku dlhsie, aj za teba;-)
lencok...ja viem(jaj normalne som sa rozplakala az ma hysak chyta vsetko to ide von):-(
hmmmm tu sa to meni na "aj tak sa stretneme vsetci raz v jedej posteli" .O)))
jasne ze pridem milosko, hadam do vecera dorazim:-)
sweetberry to je tazka dilema, musis si ju vyriesit sama, skus co najskor, je skoda kazdeho dna...verim ze sa ti podari najst riesenie...je to vsak tazke...chces aby tvoja dcerka mala ocka, na druhej strae ti chyba laska, neha, pochopenie...ale tvoja dcerka urcite chce aby si bola stastna, zamysli sa nad tym, zivot mas pred sebou a kazdy z nas si zasluzi lasku!!!
lencok tak sa vykorculuj aj za mna, ja chodim na hradzu k Dunaju, ale to je pre teba daleko, ze? :o)