Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy jasne ze sa ide von....na korculky, parada....vsetky starosti sa rozplynu
mozem poradit eft/technika emocnej slobody/, je to neskutocna vec, osoben som videla ako funguje a dokaze ludom pomoct nielen v psychyckych problemoch, ale aj fyzicky, vo svete je znama uz 20 rokov, u nas este velmi malo, ale v Cechach je uz viac ludi, ktori to robia, funguje na principe akupunkturnych bodov
inak dovolim si vam navrhnut,ze dnes si treba ist niekam vybehnut na korcule na kolobezku bicykel ,len tak.Jedina podmienka chmurne a starostne myslienky nechat dom apolhodinu sa da vydrzat bez nich.A ked sa zacnu za nami that treba povedat Prosim vas myslienocky chmurne ostante doma ja sa vratim,ale tuto polhodinku chcem byt sama a vybrat si spolocnikov na oddych.Tak ja robim,ked ma aj niekto podrazdi napr. v obchode alebo na ulici.Poviem si tento clovek mi chcel odovzdat svoje starosti a zlu naladu,nechcem a tak si to opakujem a neprijmem.Ked je myslienok vela zlych idem po ulici a sustredim sa na okoloiducich a zachytavam rozhovor,ked prechadzam okolo nich,a niekedy tie utrzky dvoch viet su take ze sa aj pobavim.Neviem kto su ti ludia,len poznam ze maju temy co ich trapia.Raz som zachytila,no volby a koho ides volit,ja tych kdhkov nemozem ani citi toho...neviem koho lebo som uz nedopocula.ale ma to pobavilo dve baby na zastavke mohli sa rozpravat o com chceli vybrali si temu na rozculenie,takze bacha ked budem prechadzat okolo chcem od vas pocut radsej co budete piect na velku noc a co chystate za vylet ....
ja nema kam ist milos domov as vratit nemozem
to ma uplne dorazi velmi dlho mi trvalo kym som sa z tej depresie dostala mala som strasne problemy sama so sebou
potrebovala by som stretnut lasku
asi hlupo povedane
dee mam zoznam.sk
hm tak nie som, aj ja potrebujem spevnit zadok a stehna....tak hor sa do toho, cest sportu
mozem poradit eft/technika emocnej slobody/, je to neskutocna vec, osoben som videla ako funguje a dokaze ludom pomoct nielen v psychyckych problemoch, ale aj fyzicky, vo svete je znama uz 20 rokov, u nas este velmi malo, ale v Cechach je uz viac ludi, ktori to robia, funguje na principe akupunkturnych bodov
mozno to dlhsie potrva, kym ti ten kod na mail dorazi, strpenie...
a ta piesen je naadherna:-)
vdaka
sweetbwrry, nemas nahodou mail na poste. Ten stale meska, dnes mi dosli tyzden stare maily
sweetberry nech tvoje slzy vyplavia vsetok smutok, a skus vyriesit to co ta trapi, niekedy musi byt clovek trosku sebecky a mylsiet aj na seba, vies ked si sama stastna, je stastne aj tvoje okolie...zelam ti aby sa ti podarilo najst lasku, nehu, pochopenie...