Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sweetberry

hodte nejake vlastne prihody zo zivota ale take aby sme sa zasmiali

ja pridam na rozbehnutie ked uz sa blizi ta velka noc

pred 4 rokmi som si priniesla babulku z porodnice....mala vtedy tyzden a cosi ked bola velka noc.....rano sme vstavali som ju nakojila a isla prebalit nechala som ju chvilku s holou ritulou a rozpravala na nu sa jej prihovral tutuli mutuli :-D
a v tom si urobila buk buk a ja na to mame prdiky ze moje co to bolo a taaak a v tom som bola cela od stolice pomaly mi to stekalo z tvare do podprdy az mi to vychadzalo gatami
vtedy som sa normalne rozplakala predstavte si ze mate poporodnu depku a este aj toto nemohla som sa ani opatrne premietnit do kupelky abz to nebolo vsade .-))
tak a to bola moja vlka noc bola som precizne pooblievana...ci osrana :-Dpardon za vyrazy

resu

mozem poradit eft/technika emocnej slobody/, je to neskutocna vec, osoben som videla ako funguje a dokaze ludom pomoct nielen v psychyckych problemoch, ale aj fyzicky, vo svete je znama uz 20 rokov, u nas este velmi malo, ale v Cechach je uz viac ludi, ktori to robia, funguje na principe akupunkturnych bodov

Dee

preco nevyrabaju nahradne diely k ludom? Mohli by sme fungovat na skrutky a keby nieco bolelo, odmontujeme a dame nove....
uz z tej teploty trepem hluposti, nevsimajte si ma

damaxy

sweetberry lasku keby som mala pre teba hned ti posielam.Laska je velmi silna povzbudzujuca prebudzajuca,prajem ti stretnut je to to najlepsie.Myslim,ze mnohi ludia trpia nedostatkom citu a z toho sa odvija vsetko.Necakajte,ze laska pride sama chodte jej oproti skor ju stretnete.