Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sweetberry

my mame dost otvoreny vztah ako v komunikacii
vzhladom na to ze som dost ukecana baba:-)
rozhovor ho nezmeni celych tych 6 rokov ho nezmenilo
on ma svoju filozofie sebca ktoru videl doma u otca a tak pokracuje v rode ci ako to nazvat
tak to je kazdy okukame z rodiny a aj ked nechceme vela veci sa na nas nalepi
on si to vobec neuvedomuje nevnima ked sa s nim o tom rozprvam mam pocit ze som spadla z hrusky:-(
jeidne riesenie prisposobit sa tomu s cim sa nestotoznujem :-/alebo odis a skusit zit sama....aj tak je doma tak malo ze by malinka ho nevidala o nic menej ale nechcem byt sebecka voci malej...tak ako bola moja mama?neviem vtedy ako dieta som to tak citila tuzila som ze ked raz budem velka tak za nim do ciech pridem a poviem tadaaaaaaa tu ma mas krasnu sikovnu..a ty si nic nesoravil aby si bol so mnou a teraz lutuj....nestalo sa tak ked som mala 13 prisiel k nam papier oznam o jeho omrti:-(nespoznala som ho ano nespoznam ci stalo za to sa prenho trapit ci stal za to aby videl ako mi ublizilo ze odisiel k inej k inemu dievcatko a mal chlapceka ak ked dnes chapem preco odisiel...kvoli mame ...aka bola...ale co ja?
nechcem aby sa na mna dcerka raz hnevala...ze som s jej attinkom stastna nebola a ho opustila
je to tak tazke
trapim sa a tak strasne moje srdce blci po laske vasni nehe...rozumiete mi?nedostavam nedavam....citim sa prazdn...co sa tyka partnerskeho zivota
domov sa vratit nemozem...doma sa vratim do spomienok z detstva ktore mi nerobia dobre
a na byvanie sama nemam.....som na predlzenej rodicovskej a co dokazem so 4400 KORUNAMI?
lana kolko ma tvoje dietatko?

a otazka uplne mimo pre all:chcela som si zaregistrovat nick ale stale mi nechodi ten kod na mail....???

Dee

ja nevydrzim potit sa v posteli, jedine aks priatelom, ale on je v robote:o(
ja sa chcem ist korculovat, tak je krasne.....

Dee

ahojte, pekne ste to tu dnes roztocili, radost citat. Mam anginu a nemozem ist do skoly a pritom tam strasne chcem ist. Mala by som lezat, prida sa niekto?