Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

damaxy to je pekne, inak ja by som niekedy bola rada este mala, taky beztarostny zivot, aspon jeden den, taka pohoda, ked si na to spomeniem.....fakt ze skusme zit beztarostne, tesme sa ako male deti, vsetci sme este v podstate deti, niekde hlboko v nas drieme detstka beztarostna dusa...

Lana

Milosko pravdupovediac neviem co si mam mysliet, tak si budem, co chcem :o))) a sweetberry tak si to krasne napisala, mam podobne pocity pri mojej slnecnicke....ja som psychicke problemi mala takisto od mlada, moja mamka ich mala, neriesila to a prenasala to sustavne na nas, nevycitam jej to, lebo sama si svoje v detstve prezila, skor ju uz chapem a vtedy sa psychicke problemi nebrali ako teraz, takze nemala vychodiska, takze ja som z jej panickym strachom vyrastala...a tiez som v 18-tich zacala zit sama, teda s priatelom, kt. ma skoro pred svadbou nechal....odvtedy sa zacal ten kolotoc, ale asi za 2 roky som sa z toho dostala...bolo to o.k. az do mojho porodu, tam sa mi to vratilo...ale som za to vdacna, nemenila by som, pretoze mam moju uzasnu Sabinku, kt. mi takisto dava energiu a silu a je uplne uzasna a stale jej to davam najavo a lubim najviac ako viem.......a ja dufam, ze prave kôli nej a manzelovi sa mi podari sa z toho dostat...zo zaciatku som nemala pochopenie od rodiny, az ked som v tom bola sama a rozhodla sa ist k psychiatricke a ta mi potvrdila moju diagnozu, az vtedy to zacali brat inak a pomohlo to aj vo vztahoch.....takze vsetko zle je na nieco dobre

lencok

sweetberry chapem tvoju bolest, ale asi to tak malo byt, zivot je taky, musime znasat vsetko co nam prinesie, asi nas skusa nakolko sme silni, ci mame silu ist dalej...skus co najskor vyriesit svoj partnersky vztah, porozpravajte sa, komunikacia je dolezita...a uvidite co a ako, povedz svojmu partnerovi co sa ti na nom nepaci,a opacne co sa nepaci jemu...hadam najdete nejaky kompromis a v buducnosti aj babenko bude...vela sily:-)...inak mas pekny nick sweetberry

damaxy

Som uz pisala,ze kazdy clovek ktoreho stretnem minieco pekne do zivota prinesie,lepsie povedane prefiltrujem a vezmemsi to dobre.Vcera som sa bola kolobezkovat a male dievcatko od susedov sa ku mne pridalo na korculkach.Tak sme sa pousmievali na seba a tuto cast rozhovoru vam napise.Mala hovori-mna strasne boli chrbat z toho korculovania.Ja hovorim -a mna hohy.Potom pokracovala-Tieto korcule som dostala ked som mala 4 roky,ktovie dokedy mi vydrzia asi do 8 rokov,teraz mam 5.Taka bola nadherna uprimna cista a pripomenula mi ake je uzasne detstvo.Velmi ma ta jej spolocnost potesila to,ze sa pridala to,ze som jej stala za rozhovor a tiez aj ,ze som sa jej zdala skor akokamaratka nez teta.No ja som mala z toho fajn pocit.

sweetberry

ano velmi lubim deticky rada chodim s mminkami von a ti maly drobci su uzasny...nasa mala je uz taka baba:-))
je nadherna..ale to si asi kazda mama mysli o tom svojom .-)))
velmi tuzim po dalsom ale asi by to nebolo spravne aj ked viem ze by som robila vsetko preto aby bolo stastne
ale zadrhel je ten moj vztah s partnerom...nerozumiem si s nim vadi mi vela veci a nie je to len chvilkovy pocit je to v jeho nazoroch mentalita ktora mi vobec neimponuje az ma vytaca niekedy ...
ale po babatku strasne tuzim neviem ako vam to strasne popisat asi takto straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziiiiiiiiiiiiiim po baaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaatku
s dcerkou sa o tom rozpravame uz vymyslela aj mena...nevie s tym prestat stale o tom rozprava ako by chcela sestricku/braceka
trosku ma to zrana....hovori to preto lebo sme babatko cakali:-(
pred mesiacom som mala MA(zamlknuty potrat):-(((
boze teraz bulim zase:-(
tak som sa strasne tesila:-(
a stalo sa co sa stalo a aj ked mi bolo vsetko lekarsky vysvetlene preco sa to stalo stale sa s tym neviem stotoznit....ci tom brat ako volu boziu ze to tiez tak malo byz...ze ma panbozko potrestal za to ze nie som schopna zit v laske so svojim partnerom....ze nie som opatrna a ze do atkehoto vztahu chcem dalsie:-((
ja neviem ale boli to