Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ahoj damaxy:-), ty si papala lieky az 1,5 roka....no vidim ze som to pokaslala, ked som ich vysadila po siedmich mesiacoch este nebol cas...no neva, ideme dalej

sweetberry

lana...moj problem ma korene hlbsie a tak sa vsetko len napaja a napaja
uz ako dieta som zazivala neprijemne siuacie so svojou mamou
a teraz zazivam pocit nespokojnosti s partnerom...so zivotom s nim
je to pre mna taky pocit zlyhania pretoze som si myslela ze ked raz z domu odidem tak to bude ine a ze budem stastna niekedy mam pocit akoby som to nevedela byt stastna neviem som taka neustale nespokojna
a to co som si prisahala a doma videla ze to ja nikdy robit nebudem ani za svet lebo je to zle tak sa mi niekedy stane ze to robim akoby ma riadilo nieco vnutorne a ja som s tym nevedela nic robit tomu zabranit
dcerka je pre mna to najkrasnejsie na svete a najvzacnejsie dava mi obrovsku silu a to ani netusi ale citi ze maminka ju neskonale lubi a ze je mila a priatelska
ked padam do tych neprijemnych stavov pride ona pohladka ma da boztek a povie maminka nebud smutna ved ja ta lubim a chyti ma za ruku a taha do izbicky a poziciava mi hracky...le taka vnimava
boh vedel preco mi ju dal
je moj zazrak...mala som operaciu v 14tich a mysleli sme ze co sa tyka otehotnenia bude problem a ked som uz mala okolo 18ast dr.vyslovene upozornila ze vzhladom na zdr.problemy gynekologicke by nebolo vhodne otehotniet az ked sa vyliecim lebo by som mala komplikacie
ja som vsak otehotnela a zvladla to a dnes je moj stav stabilizovany a ona je ten dar ktory mal prist aj ked som sa vtedy citila dost mlada a nemala som vztah ktory by stal za to a v ktorom aj nadalej zijem...ona je moj zmysel zivota a ja uz nemam tie nezmysele pocity a otazky ze naco som tu...

lencok

ze ja a migrena??? sa tu vyhovaras povedz pravdu....nebola to nahodou naopak?...ale nevadi odpustam ti, si si to inak odcinil

damaxy

dobry den vam vospolok lana pamet ja som mala problemy pri PP,spanok,sex.Vsetko toto mi nefungovalo.No mam trpezlivost a mozem povedat spanok sa mi asi tri tyzdne dozadu upravil.Chodim spat neskoro ale neviem ako vstanem o hodinu a pol skor ako zvycajne.Vydrzim takto do polnoci a aj dlhsie.Takze na vsetko treba ccas mne to trvalo asi 1,5 roka s likmi a jeden apol roka bez liekov kym sa to upravilo aj v inych oblastiach.Zivot ma velmi bavi objavum vselico mozno az sa niekedy cudujem.Cudujem?Takze zaciatok je najhorsi,ale prebojujete sa vsetci do finale a potom objavite svoje a radost ktoru zivot prenasa.Preto to pisem lebo som dokaz.

Lana

:o))) a co mas doma taku ako my? .o))) teda ja? co nechce? teda chce len malokedy? :o))) a to ti akoze nestaci ten tvoj vrchol? .o))) mne by stacil :o)))

Lana

pre sweetberry: ale ano, mam jedno dietatko a moj problem sa zacal po porode...chytla som tie poporodne depky, do toho PP s agorafobiou...moja materska bola velmi tazka...vzdy ked som vysla von kocikovat, prislo mi zle a nikdy som vonku dlho nevydrzala...az doma sa mi to zlepsilo, bolo to velmi tazke a tusim, ze si tu nieco take pisala aj ty...