Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mozem poradit eft/technika emocnej slobody/, je to neskutocna vec, osoben som videla ako funguje a dokaze ludom pomoct nielen v psychyckych problemoch, ale aj fyzicky, vo svete je znama uz 20 rokov, u nas este velmi malo, ale v Cechach je uz viac ludi, ktori to robia, funguje na principe akupunkturnych bodov
ahoj lencok a nezabudni na chranice. Ja som si na korculiach zlomila ruku na dvoch miestach a nemuselo sa to stat, keby som mala chranice.
A ked pojdes k Miloskovi, tak sa tiez chran!!!!:o))))
3x
sweetberry to ze ostanes s muzom, kt. vam nevie dat lasku neznamena, ze mala bude stastna, lebo ma oboch rodicov...podla mna treba s dietatom hovorit o vsetkom a rozumne vu vysvetlit co sa deje a samo casom pochopi, ze je lepsie zit v pohode a harmonii bez otca ako v zlom rodinnom prostredi...laska je to najdolezitejsie, co dietatu musis dat a dat jej ju kludne moze dat aj iny ako biologicky otec.....ved sa len rozhliadni dookola
no mne sa s hovienkom tiez stali rozne srandy, ako malicka som vymalovala stenu pri postielke. Pre par rokmi dostal bratranec na Vianoce psika a priniesol ho ukazat. Prva cesta psa bola pod stromcek a vykakal sa nam tam. Prave vtedy bol rok, ked sme nemali peniazky navyse a tesili sme sa, ze mame na stedrovecernu veceru a mohli sme si nielen symbolicky povedat, ze sme hovno dotali:o)
krasny dnik moji drahi....
sweetberry to ze ostanes s muzom, kt. vam nevie dat lasku neznamena, ze mala bude stastna, lebo ma oboch rodicov...podla mna treba s dietatom hovorit o vsetkom a rozumne vu vysvetlit co sa deje a samo casom pochopi, ze je lepsie zit v pohode a harmonii bez otca ako v zlom rodinnom prostredi...laska je to najdolezitejsie, co dietatu musis dat a dat jej ju kludne moze dat aj iny ako biologicky otec.....ved sa len rozhliadni dookola
a potom sa stavim u miloska
ja vas opstam, dnes mu tu s vami bolo paradne, idem do mesta s kamoskou,a potom na korculky:-)))
sweetberry dobra skusenost, cim vsetkym nie sme na velku noc pooblievane ze:-)
mam satku, skor satisko, taku velku a teplu a pijem cajik s medom a citronom a uz mam na sebe aj pyzamko a chystam sa do postele.