Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja budem syruk vyprazat so zemiacikmi dlho sme nic take nezdrave nemali:-)
tak by som chcela stretnut niekoho kto by mi bol oporou a nosil ma obrazne na rukach:-((((
sweetberry potrebuje odvahu urobit krok vpred, chapem ze sa boji, ale odvaha a nebojacnost nas posuvaju dalej, otvaraju nam cestu k leispeimu zivotu....
zohrej si a potom dobru chut, ja sa tu oblizujem, ja som polievkova
mnam polievocka, vcera som si uvarila zeleninovu s haluskami, tusim si ju idem aj ja zohriat
lana aj resu sa snazia, preberaju moju ulohu:-D
dee dakujem za rady:-))), akurat papam polievocku, mnam ale je dobra....este pred tym ako vyrazim sa musim posilnit
Dee a vies ze vyrabaju,Poznam jednu pani ma umely klb a ma motorcek na srdce a aj protezu,ale ty myslis nahradne diely asi v hlave hore no ked budeme mat hlavu na zips tak vtedy asi ano som si pomenula na Alberta z Tety
Lana suhlasim s tvojimi slovami,ale na druhej strane zdrava mysel a vsetko poobracat este raz skusit najst cestu a podobne ja ked som bola chora najradsej by som ichvsetkych opustila a odisla,a teraz ked som zdrava mam uvazovanie s voje som rada,ze som to neurobila velmi by mi chybali.Prezivam obcas aj chvile.ze najradsej zas odist,ale pockam a zasa je dobre.Nie som informovana obojstranne a preto tazko radit dobre.Na vsetky nevratne kroky treba nechat priestor a potom sa uz neda vratit.Obcas treba vypocut aj ine nazory ponukaju nove pohlady aj ked sa s nimi nestotoznime.Staci ich len pustit do hlavy a porozmyslat o nich.Neviem ci ma dobre rozumiete?
fiha resu sa snazi:o)