Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

psik je uzasna pomoc pre nas. Ja som mala yorksira. Krasneho, zial ked som sa vratila z liecenia, tak ochorek a umrel. Urcite si este kupim psika, ale teraz nie, lebo by som na neho nemala cas. Nie je nic krajsie ako prechadzka so psom. A tie psie ociska....

lencok

jeeeeeeeee aj ja chcem psika, a dufam ze si ho uz konecne kupim:-))), od mala po nom tuzim!!!mne by pes dokazal ohromne pomoct, aspon si myslim:-)...
ahoj veve:-)...

Veve

Ahojte
Mijka trochu som si prečítala aké zúfalé myšlienky si tu písala. Aj ja som to zažila. Pred pár rokmi to som mala asi 14 r. a keď som nemala žiadne kamarátky tak zopár krát som sa pokúsila siahnuť na život. Chcela som aby ma auto prešlo...ale ako sa blížilo tak som uhla.
Myšlienky na smrť sú hrozné ale ver, že Boh a my vieme o tebe. Neboj sa všetko bude v poriadku. Veď sme tu predsa my s tebou:-)
Ani ja to v práci nemám ľahké a asi pôjdem dať výpoveď. Život je niekedy dosť zložitý ale my musíme vydržať.
Miloško tak ty sa nudíš??? Pri nás sa veru nebudeš nudiť.
Tak sa zatial majte:-)
Prajem vám aby ste to nikdy nevzdali a ďalej bojovali.

lencok

no jasne, ved ked zacina byt tak pekne, komu by sa chcelo byt pri pc...treba chodit von medzi ludi...a uzivat si, no bohuzial ja teraz nemozem:-(, ale ked sa vyzdraviem dobehnem to!!!:-)))
a tri krat by som urcite nezvladla:-D, stale by som len spala......

lencok

dakujem dee:-), ale pozor aby si aj ty znova neochorela!!!
milosko jasne, ked ti bude dlho, budes sa nudit, zavitaj sem, bude o teba postarane...!

Dee

no nazdis Milosko, aj teba vidiet?
Minule som ta akurat spominala v inej teme. A ty si este na Slovensku? To od Velkej noci? A kedy ides naspat?