Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

a po par tyzdnoch sme mohli chodit aj do mesta autobusom, sami, alebo sme doprevadzali tych co mali PP. Raz som zazila taky zachvat jedneho pana s PP v autobuse, nevedela som co mam robit, ale nakoniec to dobre dopadlo. A v meste maju uzasnu zmrzku, ktoru este namocia do cokolady. Oplati sa:o)

katty19

no, nevidela by si ho ani nečítala, ale tvoj život by začínal mat nádej a to je viac ako vzťah, prvá si ty, na to nezabúdaj

Dee

mas telefon, a sms-kujte si. Moj bol tiez vtedy prec a naucilo ma to zvladat svoj zivot bez neho.
Tu je link na Pinelku, inak je v krasnom prostredi a cez vikend sme chodievali na tury. www.pnpp.sk

mijka

tak by som mala v utorok ked pôjdem na kontrolu povedať svojej psych. že by som chcela isť do nemocnice?
to by som potom ani svojho priateľa nevidela, aspon takto cez skype.je mi veľmi ťažko bez neho.

Dee

mijka, ked ide o vazny stav, niekedy staci len zavolat do Pezinka(teda ak by si chcela ist tam) a oni ti daju termin, kedy mozes nastupit. Alebo len dostanes od psych. odporucenie a je na tebe kam s nim pojdes. A ked povies svojej psych. ze nechces zostat u vas v meste, tak urcite nebude protestovat.Hlavne to treba riesit

katty19

tieto veci sa berú trocha inak, psychiatria je psychiatria, keď povieš svojej lekárke, že máš takúto podmienku, odporúči ťa inam a pomože ti, toho sa neboj