Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

nemas mat preco strach, ved ona ti len pomoze, vykecas sa. Mozno budes mat zo zaciatku strach, ale ked jej zacnes doverovat tak povies aj to co si nevedela:o)
V terapii je dolezite, aby si nic nezatajovala, inak ti to moc nepomoze. Musi sa vsetko dostat von, prve hodiny budu velmi boliet, lebo sa dotknes citlivych tem a zostanes taka "rozobrata", ale postupne sa budes davat dokopy a od toho lepsi pocit neexistuje. Zacnes rozumiet svojim pocitom:o)
Zavolaj jej/alebo jemu hned, nech ti da co najskor termin

tish

Dee dakujem, asi som potrebovala aby mi to povedala sisi a uz sa odhodlavam ze jej zavolama objednam sa. neviem, mam z toho stres a strach

tish

ahojte, tak, vcera som bola u sisi. ked som sa jej priznala ze okrem depresivno-uzkostnych stavov mam poroblem aj s jedlom, tak poslala ma na psychoterapiu. tak mi drzte palce nech sa vobec odhodlam zavolat psychologicke.

Veve

Ahojte Dnes je vonku kráááásne:-)a tak by som rada išla namiesto práce na čerstvý vzduch.Tento týždeň mám ako naschvál samé poobedne. Už to nebude dlho trvať a pôjdem z toho "blbého" kauflandu preč! Ako som vám písala som musela v piatok večer volať pohotovosť.Ani sa nečudujem z čoho som to mala.
Lenčok tak ty si moja choručká. Len sa pekne vylieč a potom ti bude lepšie. S tým štúdiom si dobre urobila, keď si chceš urobiť na rok odklad. Aspoň si oddýchneš a budeš sa venovať tomu, čo si mi raz hovorila.
Taktiež premýšľam o tom čo je pozitívne na mojej chorobe. Okrem toho že moja psychika je oslabená vplyvom stresového prostredia a ťažko sa mi potom pracuje tak neviem. Možno v tom nájdem raz niečo pozitívne.
Ale jedna pozitívna vec ma teraz napadla. Keby nie tejto PP choroby tak by som vás nepoznala a takisto ani Lenčok.
Páči sa mi tu ako sa tu jeden druhého povzbudzujeme a nie sme na to sami.
Mijka dúfam, že ti je po tej injekcii už trocha lepšie. Ozvi sa ako sa máš.
Tak sa zatial majte a prajem pekný dník:-)

mijka

alebo som čitala blbosti, o tom že ti nie je naj???ak hej, tak to som len rada:))
nebudem sa radšej vyjadrovať, kým si neprečítam príspevky, nieže niečo nechtiac pokašlem:))
tak papa, zatiaľ

lencok

ahoj mijuska, aspon ze ti ten plac pomaha k ulave, ty nam chces byt kraaaaaaasna ked stale plackas, ze???potom sa ozvi, ci je lepsie, ked sa vratis z pohotovosti