Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja sa mam naozaj preco nudit, som chora a musim trcat doma:-((((....ide ma slak trafit
aha ty si na slovensku nudis....!!? tedaaaaaaaaaaa....a kde sa nenudis?
a ty si ako nazivas, co nove?
uz bolo aj do tretice:-)))
a pozdravujem dee,veve, tishku, damaxy, miloska, bobca, sweetberry, brunusku
a katty teba chcem poprosit aby si mi napisala nieco o tvojej liecbe, vies mne sa to uz raz vratilo, cize som znova musela nasadit lieky...chcela by som vediet ako ti to pokracuje, kedy sa ti zacalo lepsie darit, ake mas vyhliadky, ...dakujem :-)
ajojte....
mijka poprosim ta aby si mi este raz na mailik poslala tvoje skype meno,nemozem najst tvoj mail co si mi poslala...
www.depresia.szm.sk
objavila som tuto stranku, odporucam si ju precitat.
Pavla, toto by ti malo časom po dobrých zážitkoch prejsť. Ja som jednu dobu nemohla asi pol roka spávať. Resp. celú noc som prežila v ľahkom polospánku, v podstate som bola stále hore. Ale ak si už chceš teraz pomocť, a ja verím, že chceš, tak skús pred spánkom relaxovať, upokojuj si sama myseľ, choď si zabehať, zacvič si, choď na prechádzku, rob svojím zmyslom dobre a nemysli (snaž sa) na ťažkosti, oni sa vyriešia, toho sa neboj. Alebo budeš musieť, iba v malých dávkach, riešiť svoj stav liekmi na spanie. Upozorňujem, v malých dávkach, dočasne. Tak sa neobávaj, je to iba prepracovanosť, ono to prejde. Vlastná skúsenosť.