Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
katty ja dufam ze to raz pride, uz vela krat som mala pocit ze som za vodou, ale potom ma nieco zaskocilo,a ja som to nezvladla...inak odkial si katty, ked si bola v Martine v nemocnici, nebvyvas blizko Za nahodou?
milosko tak sa tesim:-), kedy mi ho posles?
pokiaľ sa ti stále prejavuje úzkosť, lenočka, máš depresiu, nič nerieš, ber lieky; príde také obdobie, keď pochopíš, že už nepotrebuješ, že už si silná a pokojná a práve vtedy budeš za vodou, nebudeš už cítiť úzkosť a bude ti moc dobre, budeš veľmi pozitívne hľadieť do budúcnosti, vlastne, toto je najlepšie kritérium odhalenia ako si na tom, pocity, ktoré prežívaš pri uvažovaní o budúcich veciach
inak keby ste mohli mat jedno prianie a bolo by vam splnene, chceli by ste aby ste nemali takuto "chorobu"?
ja niekedy nad tym rozmyslam, ale prichadzam na to, ze ju mam preto, aby mi nieco ukazala....aby ma naviedla na plnohodnotny zivot, ze mi bola dana, aby som sa s nou popasovala a vyhrala...aby som si vazila veci ktore predtym boli samozrejmostou, aby som videla hlbsi zmysel svojho zivota...
ja som sa v podstate počas svojej liečby nezastavila, doštudovala som školu a pracovala som; kvalita mojho štúdia a práce bola podstatne znížená, ale inak sa nedalo, však to poznáš sama, žiť sa musí; prvý krát som pochopila, že sa niečo somnou deje bolo v lete 1998, na liečenie som nastúpila o rok neskor v máji; rok mi bolo moc špatne a nebrala som žiadne lieky, už som sa im do nemocnice priam tlačila, a stále ma nechceli prijať, až keď som sa usadila a povedala, že pokiaľ ma nevezmú na oddelenie, tak z tade neodídem, pochopili, že som naozaj chorá
a aj viem z coho mi to vsetko vzniklo, a ten problem sa neda vyriesit, uz sa to raz stalo a neveim sa s tym uplne vyrovnat, ako sa vyrovnat s niecim co sa stalo, neodstane sa, ako sa to da naucit akceptovat, aby to vo mne nevyvolavalo uzkost?
a ty kolko beries Ad, myslis ze ich treba brat radsej dlshie, v ramci prevencie, neveim kedy budem schopna ich ja vysadit....uz sa bojim
milosko vy tam mate az troch psikov, noze zicni jedneho!
katty citila som sa dobre, sice bola som rozpacita co a ako, ale islo to...len potom sa stalo nieco velmi zle, a ja som bola znova tam kde predtym...z nicoho nic
Lenčok, depresia sa može vrátiť, mňa by skor zaujímalo, či si bola úplne v poriadku, keď si prestala brať lieky, alebo si ešte cítila miestami nepokoj? v tomto štádiu som momentálne ja, ale nerisknem to a nevysadím si sama lieky, lebo toto je obdobie, keď si človek može myslieť, že je už za vodou, a ono to tak nie je; úplné vyliečenie v mojom prípade bude predstavovať návrat k plnohodnotnému životu, dovtedy chcem lieky užívať