Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katty19

dobre mijka, ideme si už obidve ľažkať, len nezabudni, že teraz ti bude lepšie, ale za pár dní je to tu zas, maj to na pamati, že ani najlepšia voľa ti nepomože, potrebuješ liečbu, ale teraz si choď už pospať, zajtra budeš nad tým premýšľať, pá

katty19

mijka, možno teraz rozoberáš svoj strach, bojíš sa, je mi to jasné, desí ťa predstava na nemocnicu, chcem ti iba pomocť prekonať blok z efektívnosti tohto liečenia, ono sa to pohne dopredu, ale ty musíš urobiť definitívne rozhodnutie, áno chcem to , idem tam, poriešim svoj život, lebo mi je otrasne, toto mi príde ako za trest, zaslúžim si lepší život, druhí sa tešia a mne je stále tak otrasne

katty19

nie je to ako smrť, je to len oddych a vybočenie z každodenných trápení, na skype budeš mocť chodiť po určitej dobe, kým si lekáry overia, ako ti zaberajú lieky cca 5 dní, pojdeš do mesta, niekde bude internet, toho sa neboj

Dee

musim ist, lebo sa musim este vela ucit aby som bola dobrou psychologickou. Katty aj Mijka drzte sa mi tu. Mijak ked chces napisat mail, tak tu ho mas dendula6@azet.sk
Hocikedy napis, keby si mala nejake otazky.
Inak aj na skype mozes Dendula33