Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Ahojte :-)
Dnes som bola u doktorky a zatial ma nechala na PN.V pondelok mám ísť psychiatričke. Teraz oddychujem a je mi aj o niečo lepšie. Som rada, že som teraz doma. Teraz je pri mne aj môj priateľ. Aj vďaka jeho pomoci sa cítim lepšie:-)Stará sa o mňa pekne tak ako ja o neho.Takže nemyslím len na seba.
Ako vidím sa tu skoro nikomu nechce písať. Lenčok nedávno som ti volala, ale ty si to nezdvíhala. Ako sa máš?
Mijka tu už dlhšie nenapísala.Dúfam ,že jej je už o niečo lepšie.
Držkajte sa mi tu.Prajem Vám pekný májový dník.

lencok

ahojte kamarati:-)))
ako sa vam dari?
co milosko chripka ta trapi, ci...? vsetkym drzim palceky
ja som si kupila maleho zajacika, taky je nadherny, uplne sa viem pri nom od vsetkeho odputat a citim sa lepsie...velmi ho lubim, zlatusika:-)))))))))))
ako sa ma mijka, uz dlho sem nenapisala, a ako veve?

Lana

Zdravim vsetkych, ako vidim, niesom sama, co mam take blbe dni......a to som bola taka oprimisticka po vysadeni tabletiek.....uz tyzden som nejak mimo, Lencok suhlasim s tym co pises a verim, ze ked sa mi vyjasni, budem tak aj fungovat....len nech sa uz vyjasni, moj manzel je zo mna nervny a vobec sa mu nedivim....aj ja som na seba uz alergicka.....

tish

no preslo to potom po tabletke doma, domov mi tak dlho este cesta netrvala, potom som zaspala a spala az do vecera...

Veve

Ahoj Veronika Vieš u mňa je to komplikované. Teraz som na PN a oddychujem. Ako som písala zhoršil sa mi psychic.stav. Mávam častejšie záchvaty a k tomu aj depresie. Snažím sa s tým bojovať ale je to ťažké.Ako si to zvládla?
Ja som tiež veriaca a aj sa modlím. Viem že Boh ma môže uzdraviť ale niekedy pochybujem.Je to o viere.
Teraz sa necítim dobre:-(ale prejde to.
Snažím sa na všetko zlé zabudnúť. Je to ťažkéé.
Bojím sa ako to bude ďalej ale nechem sa vzdať! Priateľ sa mi snaží pomôcť.
Je to ťažkéééé. Som ako vyschnutý kvet ktorý potrebuje pomôcť.