Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
:))počúvaj, čo sa do nej stále navážaš???daj pokoj, ved asi ani netušíš o čom táto téma je, tak sa presun tam kde patríš!ty nie si jej chalan tak čo ťa to tak trápi, staraj sa o seba a daj jej láskavo pokoj!
v tejto téme nie si vítaní!!!a to si myslím že so mnou súhlasí každý kto sem chodí na uzkosť!nie urážať jeden druhého!
som zvedavá kto môžeš byť, zrejme sem chodíš často ked ju tak dobre poznáš?!
akoze čo je na tom urazanie?je to hola realita..ale asi inteligentny chlap by s nou zas nebol
miloško, ja som už napísala do pripomienok, dúfam že to zmažú skôr než sem naša spolubojovníčka zavíta!
je to bezcharakterný človek čo píše takéto veci!
:))že nemáš nič lepšie na robote iba urážať ľudí!chod si na pokec a tam si môžeš vybúriť!
Veve nauč toho svojho nabijaka radsej pravopis, je to horor
ahoj miloško, áno máš pravdu...no neviem či mám PP, to má môj priateľ, vieš je v zahr. a v noci bol v nemocnici..no už je chvalabohu lepšie.
ja som písala závraty..ako hlava ked sa ti točí, niečo podobné..nie záchvaty..ale nevadí, môžem mať aj PP lebo tie závraty mám pravdepodobne zo psychiky.
ja prajem tiež všetkým príjemný víkend:)síce u nás je hnusne, od rána prší..a ešte pár dní aj bude:(
:o)
Mijka ani nevies ako si ma potesila, ze ti je lepsie. Dufam, ze ti to vydrzi co najdlhsie. Posielam vam vsetkym silne objatie a vela sily. Cmuk
ahojte:))
tak ja som tu už fakt dávnejšie nebola...to ma mrzí, že sa poniektorý necítite najlepšie:(
ja sa nechcem chváliť, ani to zakrýknuť ale posledný týžden sa cítim oveľa lepšie..závraty prešli, len sa bojím že sa mi to znova vráti ked pojdem späť na prax..ale asi to bude všetko len v mojej hlave.panický strach z toho že prídu závraty a ked prídu, sú stále a ja nad tým vtedy stále rozmýšlam, stále iba o tom istom.tak teraz je lepšie.dnes a ešte aj zajtra sú u nás dni mesta, tak som celý den bola vonku, mali sme aj jarmok...ale vypadalo to ako veľký trh:)
joooj, lenočka..tak ty máš zajka:))a ja ceeem..ten ti určite pomôže aj psychicky, vidíš, našla si si aj dalšiu lásočku:)ako ti je inak?máš ešte školu, alebo oddychuješ?:)
Veve, som úprimne rada, že máš takú oporu v priateľovi:)vidíš, on ťa naozaj miluje ked takto stojí pri tebe:)nech Vám to vydrží:)užívaj si ho, usmievaj sa veľa, miluj ho a uvidíš..časom ti bude lepšie a lepšie..a uzdravíš sa!tomu ver!!!musíme tomu veriť všetci!!!ved to hovoríte všetci, my sme bojovníci!!!
pozdravujem Vás všetkých kamaráti moji:))Dee, Miloško, Tishi...no proste všetkých čo ste vždy stáli pri mne:)))
Koniciva!{ahojte!}
Tak Veve ma porosila aby som Vam tu nieco napisal tak teda sa znazim.
Dovolte aby som sa Vam prestaavil.Som Vevin priatel ktoreho stale spomina.Mozno Vam uz povedala ze jej pomaham a to je pravda,aspon sa snazim jej pomoct najlepsie ako sa da.
Viete,ono je pravda ze ma troska ubija to ze ako sa Veve citi,ale snazim ju podporit v tom,ze je poskitujem utechu prave vo mne.....:}}
Za par poslednych dni ako sme spolu; teda uz sme spolu nejaky ten mes. ale za tychto pat dni som si vsimol,ze Veve je v poslednej dobe celkom pokojnejsia a zacala sa opat usmievat a to som rad.
Ja si myslim,ze ak nam vydrzy tento vztach tak urcite ale urcite sa vyzdravie a to by som bol velmi ale naozaj velmi rad.....
Chcete vediet ako to robym...?:o
Ani sam neviem ale ked to nanu pride tak ako nejaky instinkt alebo co ma tomu prinuti,ze viem co mam v danej chvili robyt.....
A naozaj mi na mojej laske zalezi a mam ju velmi rad a nechcel by som aby sa nadalej trapila a chcel by som jej pomoct lebo Ona je Slnieckom a Mesiacom a hviezd v mojom zivote.Je to co som dlhe roky hladal a zato jej dakujem.....
Tak mi drzte palce....pa:}}bobino007
Lenčok tak ty si si kúpila malého zajačika :-)No ten musí byť ale krááásny keď si sa do neho zaľúbila.Teším sa spolu s tebou:-)))