Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

leilla

ja sa menim ako pocasie, dnes som si po dlhej dobe musela dat xanax...moze mi niekto vysvetlit co to znamena ze sa mi to takto strieda?

lencok

ahojte....
vsetky krasny slnecny vikendik:-)
veve dufam ze ti je uz lepsie!!! neboj ved vies ze vsetko raz prejde....:-)

Dee

jeeeej, Veve na echo chodim ja rada. Raz rocne a vzdy poprosim doktorku aby to pustila nahlas. Pocula si uz vlastne srdiecko? Je to krasny zvuk.

Veve

Ahojte Miloško zadravím ťa. Tak ti teraz pôjdeš do zahraničia, že? Tu u nás na Slovensku sa ti nepáči alebo skôr doma?
Mne dnes nie je moc najlepšie. Včera keď som prišla z práce som si dala tabletku diazepam a zase na mňa ode tá potvora úzkosť.
Včera mi volala Lenčok. Fakt to milé dievča :-)Až radosť ju počuť. Ach tá blbá úzkosť a depka...Možno potrebujem zmenu prostedia.Alebo sa raz ocitnem na psychiatric.liečení. Fakt sa necítim dobre. Keď si spomeniem že zajtra mám ísť do práce až mi husia koža naskakuje. Prečo to nevzdám? Ani sama neviem. Potrebujem sa dať psychicky dokopy. Neviem či ma rozumiete ale neviem ako to bude ďalej. Bojím sa a som unavená:-( Teraz idem na jdeno vyšetrenie na Echo. Ídú mi skontrolovať srdce. tak musím už ísť. Zatial sa majte:-)

barunka

ahojte.zdravím Damaxy,tish,miloša... som tu len na skok.podarilo sa mi na chvíľu prihlásiť u našich obchodníkov, inak sme ešte stále odpojení.
nemôžem čítať spätne príspevky,ale dúfam,že sa máte dobre.sú pred nami krásne slnečné dni voľna, tak si ich užite.podarilo sa mi vysadiť rannú dávku xanaxu už dva týždne sa celkom držím.Lekárka mi povedala,keď ráno zabudnete užiť liek už si ho nedávajte no a ja som zabudla jedno ráno,ďaľšie ráno...a bolo.Teraz bývam vonku vždy keď je to len trochu možné a je mi fajn.Vonku sa úzkosť úplne vytratí.
majte sa pekne,prajem krásny deň.barunka