Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som si nakvapkala tie bylinky, ale ta i tak mi chujovo bolo velmi.....bolo mi hrozne aj z predstavy, ze moje dieta koli mne ani nevidi vela veci, ze ju ta moja blba choroba ukracuje, museli sme odist....
ahojte zdravim vas vsetkych tu,dlsie som tu nebola, mala som hektickejsie obdobie v praci, zastupovala som koleg...tu som si citala trosku dozadu, ze po dlhsej dobe vam bolo zle...tak aj mne sa cez vikend vratili tie stavy hnusne....hlavne v Bojniciach v zoo....chceli sme potesit nasu malicku, tak v nedelu, ked sme sa vracali z Partizanskeho z rodinnej oslavy sme sa tam zastavili, ale to sme este nevedeli, ze tam je akcia, strasidla a davy ludi, co mne robi neskutocny problem, otvorene priestranstvo, kopec ludi....no bolo strasne, som predychavala, mala som pocit, ze sa tam skliagam, no hrozne to bolo, sme ani celu zoo koli mne nepresli....myslela som, ze to bude uz v poho, ale nie nie....a odvcera mi je hnusne.......toci sa mi hlava, som nesvoja....Milos tak to sme sa aj mozno videli v tej zooooo.....:o)))
Ahojte
Lenčok to som rada, že sa už cítiš lepšie:-)Kúpiť psíka je dobrý nápad, určite ti pomôže a pri ňom nebudeš mať čas myslieť na zlé veci.
Tak Miloško už asi cestuje.
Ja sa mám všeliako.Ešte dnes idem na poobednu. Som troch viacej unavená ale dúfam, že to dnes prežijem. Zajtra a pozajtra mám konečne volno tak si chcem konečne oddýchnuť. Možno pôjdem na PN.
Môj psychic.stav sa mi trochu viac zhoršil. V piatok som bola na pohotovosti lebo som dostala ďalší záchvat. Tam mi pichli injekciu magnézium. Musím zatelefonovať mojej psychiatričke a povedať jej čo sa so mnou robí. Okrem toho v nedelu nad ránom som mala ďalší záchvat a ten bol dosť intenzívny a zúrivý. Ale našťastie bol pri mne môj priateľ a ten ma našťastie upokojil. Keby nie jeho tak neviem čo by som si urobila. Som aj niečo kričala ale uvedomovala som si to. Bol to hrozný záchvat:-( Asi pôjdem na PN.Ničomusím so sebou robiť.Ak to takto pôjde ďalej tak sa asi ocitnem na psyhciatric.liečení. Ale zatial sa držím.
Aj ja som Brunušku dávno nevidela.Neviete čo je s ňou?
Tak sa zatial majte a pozdravujem aj Mijku :-)
inak ja sa uz neveim dockat kedy budem mat psika...mylsim ze mi to velmi pomoze...akeho mas ty?
vieden ci graz to je jedno;-))))
a statnu cestu do viedne, ci kde to byvas:-)
a vies aka som ja rada? konecne sa usmievam:-))))...
milosko verim ti ze sa uz tesis, clovek musi nieco robit aby bol ok...povinnosti nas zaneprazdnia a nie je cas na blbe myslienky, drz sa...a ja som konecne zdrava...takze zacinam zasa zit
caveste:-)
tak ako moji drahi? milosko pozdravil si moje kemaosky v zoo?...
mijka aj ja som ta uz videla na foto:-),sa tesiiiiiiiiim! niekedy popiseme cez skype...a ako sa mas, je torksu lepsie?
a inak aj ja som sa chcela opytat ci niekto nevie co je s brunuskou...casto sem chodievala
ahojte:)
už som tu dávnejšie nepísala, no sledujem to tu skoro stále.
čo vám povedať...lenočka, u mna je to tiež podobne ako u teba, raz hore, potom zas dole...ja som si dala neurol/aby ste nepovedali/:)
leni, som rada, že som videla tvoju fotku, si fakt veeelmi sympatická:))))
ostatný dúfam, že sa držkáte:)
zdravím Vás všetkých:)
Veve, prajem veľa síl a skoré zlepšenie!
Miloško fajn, to som rada..už sa tešíš za hranice..ved ja Vás sledujem.,som ako špiónka:)
ozaj, kde zmizla brunuška???ona sem už dlhšiu dobu nechodí, či sa mi to len zdá??
to leilla som ja lencok....este pred styrmi hodinami som bola ok, a potom mi zasa zacalo sibkat:-(, a teraz je uz zasa fajn ako som si dala xanax...a teraz padam von, lebo doma by ma slahlo