Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katty19

LENŽE, povrchnosť priťahuje povrchnosť, úbohosť úbohosť a pýcha pýchu. A tak aj ja som začala priťahovať zlobu z každého kúta. A potom prišlo k zodpovednosti, ktorú mi od detstva kládla pred oči mama. Začala som sa spamatávať. Alebo ešte nie? Tak ešte nie. Ukončila som všetky pre mňa negatívne vzťahy, lenže, ktoré boli negatívne? Veď ja som mala BAP, mne sa to tak ťažko rozlišovalo, a ani som nevedela o existencii tejto obtiažnosti. Jednoducho som sa zmýlila. Začala som sa strániť ľudí a viedla asketický život. Celé dva roky takmer samoty. Samozrejme, do školy som stále chodila a postupovala z ročníka do ročníka, ale už omnoho ťažšie. A vo štvrtom ročníku som už nevládala. Už bolo hrozne zle.

bobino007

Koniciva!

Baka!!!!:)) ty blisie neidentifikovatelna napodobenina ludskeho pohlavia uz ma normalne s....Bavi Ta to stale urazat Veve?Co ti obec urbila ked ju stale urazas?Spravila ti ti nieco v minulosti alebo pritomosti?
Lebo ja to vobec nechapem?A ver ze ak si zistim kto si tak sa mas uplne po pr....
Viem co ste mi a Veve radili ale normalne ma ta osoba vytaca.....
Ale slubujem Vam ze ak sa mi dostane do ruk tak sa s tou osobu porozpravam ako chlap......
Veve prepac ale ja som si nemohol pomoct musel som sa ozvat....
Bakayaro hentai, Aho, Usocky, Teme!!!!!!
tak pa....
:)) mam pre teba otazku tak s TA spytam>Ty asi rad serkas ZilKuzu? Ze?
Neboj chlapci z O-COPRU sa o teba postaraju!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))
Uvidime ci ti bude potom do smiechu....
maj sa drahy:))

katty19

Prišiel nástup na vysokú školu. V noci som žila a cez deň študovala, všetko som stíhala. Tie, čo v noci spali, ráno sa do školy ani nezobudili; ja som tam šla aj v poloopitom stave.:) Dobre som si uvedomovala svoju odlišnosť ale, neočakávala som od nej až také vážne dosledky. To boli symptomy bipolárnej afektívnej poruchy. V tom čase sa mi veľmi darilo. Mala som tak povediac všetko pod palcom. A moje okolie o tom vedelo. Čo vám budem hovoriť, každí mi závidel, bola som pre nich 3P: pekná, múdra a neskutočne doležitá. A vobec, vobec som nebola pokorná, bola som povrchná, úbohá a obmedzená stvora.

katty19

tak idem na to!

ak sa povie pekné dieťa, tak to som bola ja, ak šikovné a nadané, tak to som bola opať ja, prešibané, drzé, panovačné a provokačné? všetko ja; pochopiteľne, rodičia boli na mňa veľmi hrdí; už od útleho veku prenášali na mňa najvačšiu zodpovednosť, dokonca aj za súrodencov; moj otec je osobnosť, ktorej aj lyžičku treba podať, usmievať sa a tváriť, aká veľká pocta sa to stala, že mu možem slúžiť a moja mama? neraz mi rozprávala o svojej smrti, že všetkú zodpovednosť za rodinu budem musieť prevziať ja; potom prišla puberta a okrem predchádzajúcich vlastností sa mojou výraznou povahovou črtou stala divokosť, v problémoch som len tak lietala; ale krásne som ich tajila (rodičia sú mierne naivní a doverčiví). Čo všetko som povyvádzala, to sa tu nedá rozpísať:) Ale bolo toho dosť. Alebo moc? Fakt je taký, že moj životný príbeh by už teraz mohol byť námetom pre napínavý bestseller.:)

katty19

Tak skúsim sama, najprv svoj príbeh, lenže kde začať? tak skúsim, aby ste vedeli, že som ešte tu a už aj s kávou:)

katty19

Veve, teraz si idem zabehať, ale až sa vrátim, rada sa s tebou porozprávam. Takže, 19.00. Tvoj príspevok na Slobode ma veľmi potešil:)) Prajem ti zatiaľ príjemný predvečer:) samozrejme, aj ostatným

Veve

Ahojte :-)
Aj u nás v Púchove pršííí.Zajra ma čaká psychiatric.vyšetrenie. Nedávno sa moja psychiatr.sťahovala tak ju musím hľadať. Ale už mi je lepšie:-)
Ach asi mám nízky tlak...keď vstanem sa mi zatočí hlava. Žeby počasím?
Lenčok máš pravdu tou osobou sa už nejdem zaoberať.Ešte sa ti ozvem. Ozaj máš O2? Ak áno tak mi prosím čísielko pošli. Kredit teraz mám len na O2.
Tak sa tu mi zatial majte:o)