Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte
dnes mam taky zvlastny den...prehodnocujem svoj zivot a vsetko v nom...zrazu som sa pozrela pravde do oci a priznala si chyby ktore robim...ani vam neveim opisat ako sa dnes citim...dost intenzivne premyslam o zmysle zivota...a ten nachadzam v ludoch ktorich lubim...zamerat sa na seba a svoje problemy je to najhrosie co clovek moze urobit...treba prezivat tento zivot spolu s ostatnymi a neuzatvarat sa do seba...nie ist bezhlavo za svojim stastim,ale kracat po tejto ceste spolu s ostatnymi to je stastie. Pojdem ja za chvilku von prevetrat sa. Majte sa.
ahoj veve, a co ti je ?
ked ti je tak tazko? hm?
aj mne bolo,presne pred rokom to zacalo...a myslela som, ze sa uplne zblaznim a ze mozno aj zomriem, bola som na uplnom psychickom dne...ako to nazval moj psychiater...a dnes...vdaka Panu BOhu som opat happy a idem vysadit liecky...lebo som z nich pribrala 16 ...ale nestazujem si, radsej pribrat a vyzerat ako kvik kvik so stiami na nozickach a zadocku, ako to psychicky nezvladat a byt v koncoch ...poznam to:(uz nikdy viac by som to nechcela zazit....
Ahojky Lenčok Dnes a zajtra mám volno a tak si to chcem užiť:-)Dnes som bola u doktorky a od stredy idem na PN.Totiž ako som písala moje psychic.problémy sa mi zhoršili. O týždeň idem svojej psychiatričke. Takže neviem ako to bude ďalej. Vieš niekedy si pripadám ako v začarovanom kruhu. Nemôžem sa z toho dostať. Doktorka mi povedala, že mám ešte vydržať...ale niekedy to je nad moje sily.
Dnes ideme s priateľom a kamoškou na vatru. Tak sa aspoň odreagujem.
Keby som nemala vás, kamošky a hlavne priateľa tak neviem či by som to zvládla. Je to ťažké ale chcem bojovať naďalej. Bojím sa ako to bude ďalej(keď sa mi to zhoršilo). V najhoršom prípade pôjdem na psychiatric.liečenie. Modlím sa aby ma z toho Boh dostal. Je mi niekedy veľmi ťažko:-(
Lenčok som veľmi rada, že ťa poznám:-)Veď s tým bojujeme a raz určite nad tým vyhráme.
Miloško ty to tiež poznáš keď je človeku zle a niekedy nevládze. Ak sa ti dá tak mi pošli niečo cez mail na povzbudenie. Budem rada :-)
Tak sa zatial majte:-) Príde za mnou priateľ a ten ma aspoň psychicky povzbudí.
cavte,
milosko tak s lanou ste sa mozno stretli, ani ste o tom nevedeli:-)!!!
ako sa ma mijka...:-), veve...?
no tak "duvod si vzdycky najdeme" bolo heslo nasej partie ked sme chceli pit :O))) no s tymi liekmi je to podobne .O)))uz sme starsi, tak to u nas plati viac pre lieky :O))) ja som uz abstinent :O)))
no tak "duvod si vzdycky najdeme" bolo heslo nasej partie ked sme chceli pit :O))) no s tymi liekmi je to podobne .O)))uz sme starsi, tak to u nas plati viac pre lieky :O))) ja som uz abstinent :O)))
a hlavne zvyku vsak :o))) pocula som ked si raz na tie cukricky zvyknes, tak je to pruser......
:o))) aj my sme skoncili pri slonoch .o))) mna len stve ze moj manzel je zo mna uz miestami nastvany a vobec sa mu nedivim.....sväta trpezlivost....:o)))...ale ja beriem ako uspech uz to ze som po tie slony aspon vydrzala, nechcela som tam ist vobec......vedela som, ze ma skoli moja agorafobia.....uz rano som mala tras z toho.....ale niekde som citala, ze clovek sa nema vyhybat situaciam, kt. mu nerobia dobre, ale prave naopak...tak som zacala .O)))
asdfd