Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

cavte:-)
takeho ako :)) si netreba vobec vsimat, nevenovat mu ani sekundu!takze tolko k tomu, uplna ignoracia!
tak vcera ste sa pekne rozpisali, mijka sa ma konecne lepsie:-))))som velmi rada, veve zlata ty si odpocin a vsetci sa mi majte krasne:-))))...milosko dufam ze ti je lepsie co sa tyka natky, chripky....
tishi aj tebe vela zdaru, tak ale s tebou kecam na icq:-))), ale aj takto verejne ta zdravim
ozaj veve si mi volala, ja som nasla neskor hovor,a ja nemam kredit momentalne:-(

bobino007

Koniciva!
Ja sice nepoznam toho :)) ale mam taky pocit ze Veve musi velmi dobre poznat.Tak by som chcel milemu :)) povedat tot a nech si to zapise za usi!!!!!Tak mily :)) pocuvaj:
Ja neviem co mas za lubom ked moju priatelku neustale urazas ako som si vsimol a neviem co mas proti mojmu pravopisu ale vedz jedno,Kebyze kazdy kto tu sa navzajom podporuje by mal niekoho ako ma Veve teda mna,tak by sa naozaj s toho dostal.
Ja Ti chcem povedat len jedno,ver tomu ci never ale mal som vela priateliek a vela sklamani ale nikdo sa nespraval kumne ako Veve.
Vies mozno pre oklie niesom krasavec a posudzuju ma hned na prvy pohlad a pritom ma este dobre nepoznaju,ale to neva.Ale oco tu vlastne ide?Ide tu oto ze ak poznas Veve a ja sa to dozviem tak ver ze ti vycitim zaludok ako sa len da....lebo moje dievcatko tu nebude nikto urazat.....
A ak budes mat nejaku pripomienku na mna tak osobne mne a nie Veve....
Dufam ze to pochopis a ak nie tak mi to je luto lebo ja urcite mam viac IQ ako ty.....
A ak nechapes preco Ti to pisem tak mi Ta je velmi ale naozaj vemli luto......

Veve

Pridal:
:))
Dnes 11:51
akoze čo je na tom urazanie?je to hola realita..ale asi inteligentny chlap by s nou zas nebol

Milý ":))"
Neviem kto si ale ma musíš asi poznať keď ma tu na tomto fóre stále urážaš!Žeby si závidel ako túto chorobu zvládam?!Neviem čo chceš tým dosiahnuť ale tvoje príspevky sú tu úbohé.Takýmto prístupom ďalej nezájdeš! Mám priateľa s ktorým som šťastná a ma psychicky podporuje:-)
Tak si píš čo chceš ale nikto ti tu neverííí!!!Radšej sa odpakuj kade ľahšie.Môj priateľ je inteligentnejší ako si myslíš ;o)
Ďakujem Vám za vašu podporu Mijka, Miloško a ostatní. Veď keby tu stále otravoval tak milý administrátor si s ním ľahko poradí:-)
No čo už s takým vyvrhelcom. Raz sa dúfam zbadá.
Tak sa tu zatial majte a prajem vám pekný dník:-)Vaša Veve

m.dankova@centrum.sk

Ste velmi zlatí ako sa tu podporujete a poniektorí aj spolu drzíte.Mne velmi pomahaju motivujuce knihy napr. aj ako psychoterapia.Odporucam knihu MILUJ SVOJ ZIVOT a knihu ktora mi velmi,velmi pomohla SME SCHOPNÍ LIECIT .Tu druhu som mala pozicanu z kniznice je to stars.vydanie.

tish

ahojte, mam sa stale tak hupavo, akoby tou psychoterapiou sa mi nieco vracalo ale verim, ze sa to naucim zvladat aj ked ma caka este vela prace. presvedcila som sa o tom pred par dnami, ze pri zachvate som nedokazala nic ani vstat zo stolicky v praci a nebola som schopna nic...

mijka.

mám Vás veľmi rada, všetkých čo sem chodíte a píšeme si a štve ma strašne ked si sem príde niekto ako :)) a začne urážať!nech padá kade ľahšie, a padám už aj ja..už sa mi nechce hádať sa s človekom bez IQ.
tak sa maj zatiaľ miloško a pekný den:)