Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dá sa povedať, že toto je moj nekonečný príbeh. Mám toho ešte veľa v hlave, prežila som ďalšie ťažké veci. Vlastne som doteraz prežila kadečo. Ale viete, tá depka, škaredá a hnusná depka, tak tej práve v týchto mesiacoch dávam posledné zbohom.:) Ani neviem komu sa mám poďakovať. Ale asi najskor tým rodičom, že ma tak vychovali. A ak mi aj nevedeli pomocť, verím, že ich to trápilo rovnako ako mňa.
Tak ešte raz, nakopme tú depresiu do zadku!!!!!:)))))
som rada,ze sa tu este prehanas,lebo potrebujem tu nejakeho pisaca.
Je to mile katty aj ja som sem prisla asi pred rokom tiez s umyslom povedat,ze aj ti co prisli s inou ako fyzickou chorobou su normalni a ze to co sa deje v nasom vnutri treba dostat von a treba to liecit a ze vsetko raz prejde.Mne tiez pomohli ini ludia a nie moja rodina,pretoze nevedeli ako mi maju pomoct.To nie je dat si tyzden pilulky a je to to je vela roboty a tazkej.Ved vieme vsetci co sem chodime.Nastastie pozname nepriatela a myslim,ze v tom je sila voci kazdej chorobe a ako hovoris mat nadej a dohonit a chytit sa jej aspon za malicek.Dnes mi napisala jedna nasa povedala by som priatelka,ktora pred rokom bojovala s panikou a moc sa jej to ani nezdalo,ze by to mohla byt psychika.No nakoniec sla a ma sa dobre a dokonca je uz aj bez liekov.No nepotesi takyto pribeh?
...z vlastných životných skúseností, lebo ako som povedala, tu sa už nemáme na čo hrať, človek musí zabudnúť na hanbu a žiť. Ako, tak, ale žiť. A zároveň, po malinkých kročikoch si plniť svoj životný sen. Lebo nech je ako chce, aj náš sen má byť naplnení:)
Damaxy, ja viem. Zdravím ťa. Ja viem, že toto može veľmi pomocť, preto to robím.:) Ja som už teraz takmer za vodou, ale.... nikdy nezabudnem, viem aké to je tam dole a ak sa dá, rada vlejem kúsok nádeje.:)
Školu som teda ukončila s diplomom. Teraz bola namieste otázka, čo ďalej? Od začiatku liečby prešli dva roky. Keď si vezmeme na zváženie, že presne v tomto období končí siedmy rok, čo užívam antidepresíva, pred tými piatimi rokmi to muselo byť so mnou dosť blbé. A ono to aj bolo. Moja schopnosť zvládať stres bola stále poľutovaniahodná. Mohla som sa zamestnať iba v oblastiach so zníženou zodpovednosťou. Obchod, predavač v obchode, práca s deťmi, ourpair v zahraničí (stále nechápem, ako som sa tam pobrala, sama v cudzine a s tak silnou depresiou).
katty 19 precitala som si tvoj pribeh.dakujem,ze su ludia ktori dokazu takto o sebe napisat.Je to priklad pre vsetkych a som rada ze si sa podelila.Uprimne spovede dokazu druhych podnietit k tomu,aby rozpravali o sebe a tak vlastne sa pomaly zacat oslobodzovat.Psychicke poruchy a stavy su to najhorsie co mozeme prezit a kto to neskusil ten nepozna ta o zivot.Teraz som bola na zaujimavych prednaskach,kde sa mi to potvrdilo.A taktiez som sa dostala aj k informaciam a fakt kazda emocia pozitivna ci negativna nas dokaze rozvratit,akurat z tej poziticnej sa dokazeme rychlejsie zregenerovat.Tiez mam teraz trochu ine obdobiie nehovorim, ze zle lebo to uz je za mnou navzdy,ale trochu zlozite.Musim mnohe veci roztriedit a tak mi dobre padne sa vratit k vam,lebo sa tu vsetci nejakym sposobom dokazeme pochopit.
Nebolo to také hrozné, že ma neprišli pozrieť spolužiaci. Bolo skúškové obdobie, tak som to tolerovala. Čo bolo hrozné, keď som sa vrátila na intrák a tí mi vysvetľovali priebeh skúškového a dokresľovali ich časté výlety po krčmách. Tak to bolo hrozné. Neviete si predstaviť, aký cirkus som tam narobila.
Netreba prestať veriť, treba na seba nabrať hrošiu kožu a ešte niečo: ONO TO FAKT POJDE!!! To vám tu všetkým sľubujem:)
Áno, prišli mudrlanti, ktorí ma provokovali, začali mi dávať lacné rady ako sa s týmto stavom vyrovnať. Jaj, nemala som nič horšie. Bola medzi nimi aj jedna vyučujúca, taká žienka, čo si myslela, že objavila svet psychológie. Po tej skúške som prišla na intrák a revala ako sprostá. Ja som nevládala, fakt nie. A viete čo vyviedol jeden moj kolega, pán inžinier? Prišiel za ňou, predstavil sa a zahlásil, ak moja skúška bude prebiehať inak, ako v rámci pravidiel pri skúšaní, okamžite to nahlási na dekanát a pojde to aj vyšie. Žienka sa stala naraz krotkejšou. Takže, stávali sa aj takéto veci.