Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
páčilo sa mi to, že si poetická duša, milé, fakt:); no tak čo s tebou, poetická duša? to sa teraz necháš nakopať od nej, od depky? Pozri, buď ty ju, alebo ona teba. Tak neviem, či sa ti chce ešte toľko s ňou zdržiavať.
katty a odkial si?priblizne?
dnes asi nepojdem tak skoro spat
vies katty ked ja ani nadavat neviem ani sa rozculovat ja milujem pokoj a take ja som poeticka dusa ja vsetko len s laskavym slovom,ja ked niekedy sa rozculim ja potom vybuchnem ,pripadam si velmi smiesna aj deti tak pozeraju ked zacnem sa rozculovat ze sa normalne rozosmejem,lebo to neviem.A ked sa mi podari dlhsie hovorit so zdvihnutuym hlasom mam z toho ohromnu unavu.Neviem sa to naucit,mozno by mi bolo lepsie.
damaxy už asi odchrapkáva po ťažkom boji:)
to už aby si ju začala mlátiť, damaxy:) néééboj sa, len jej pritni, schuti!
podobrotky? s hentým? no a to čo by bolo? chceš vedieť, keby depresia bola hmotná, čo by som s ňou vyviedla? nó, tak, to by som ju takto chytila, takto zmáčkla, takto, pevne, sleduj a takto by som ju, takto zaškrtila a prefackala a monokel jej urobila a......... a tfuj, opľula by som ju a.........
mam teraz nejake divne obdobie,cakam ze prejde,no zatial nepreslo.Ale mam take heslo z jednej zapalkovej skatulky.Ked som bola chora mi ju darovali.Na jednej strane boli pozitivne myslienky o tom ako mi je dobre ako mi vsetko ide ako sa mi dari.Na druhej strane boli myslienky ako je vsetko nanic,ako sa mi nedari,aky je svet na mna zly.A v oboch pripadoch mi radili otvorit vtedy tu skatulku.Tak som ju otvorila a na jej dne bolo napisane AJ TOTO PREJDE.Takze ked mi nejako vzdy si spomeniem na obsah slov vo vnutri noa tak si nejako zelam aby som uz citala text z tej strany,ze mas sa dobre,vsetko sa ti dari....
jo tak uhni nech si zgustnem aj ja s tym kopancom.Nie je to sice v mojej povahe,ale raz to mozem skusit.Ja stale skusam ze podobrotky.no niekedy sa neda.
Áno, vie to potešiť, Damaxy. Ja mám tiež podobnú skúsenosť. Veľa skúseností. Okrem iného, tiež sa máš?