Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

ahojte mile dievcata,uz som tu dlho nebola,ale pozorne som si vsetky prispevky precitala.neda mi nereagovat na lanin prispevok:
Lana držim ti palce pri tvojom rozhodnuti vyskušať aj alternativnu medicinu,ja som jej velkym zastancom a a dodnes sa liečim len homeopatiou.katty ma sice pravdu že je to nadlhšie ale pri panickych atakoch bol učinok okamžity u mna.našla som možno super homeopatičku,možno mi super zabrala tato liečba neviem ale som rada že som sa vyhla chemickej liečbe a že mi je velmi dobre potom čo som si prežila.

katty19

Lana, kým ty budeš skúšať alternatívnu medicínu, už si mohla mať dobrý mix v mozočku. Samozrejme, že može pomocť, ale bude ti to trvať dlhšie. kým len nájdeš tú správnu koncentráciu. a takto sa páni vedci už o to postarali a podstatne nám to uľahčili a okrem toho aj urýchlili, aby sme sa potom mohli opať o seba krásne starať.
Ale teraz už odchádzam, pá

katty19

Lana, predstav si, aj ja som pribrala a zase schudnem, to je jasné:) pre mňa určite, ale či aj pre teba v tvojom prípade? to dosť súvisí s tým ako sa cítiš. Tak neviem, kde je začiatok liečby? V mozgu. Dať mu čo potrebuje. A keď príde vyliečenie sa, tak dám svojmu telu aj modré z neba, lebo si to moc zaslúži.:) A k tomu istému vyzývam aj teba. Buď dobrá k sebe samej, a maj so sebou trpezlivosť.
Teraz aj ja odchádzam ku lekárke. Budem tu večer. Tak mi nechaj odkaz, ako si dopadla, dobre?

Lana

Vies ja som typ cloveka, kt. potrebuje vyskusat vsetko, co zivot ponuka......ja nepodcenujem vedecku cinnost, to nie, ale takisto nepodcenujem silu prirody, lebo si myslim, ze v prirode existuje liek na vsetko.........takisto chcem vyskusat akupunkturu, homeopatiu, vsetko len aby som si nemusela vycitat, ze som preto nespravila maximum....

Lana

to ano, ale je to umela pohoda......a ma spustu vedlajsich ucinkov......ved aj mne s nim bolo super, ale napriklad sa mi to odrazilo na vlasoch a viditelne...dalej som nemohla schudnut na povodnu vahu pre porodom, takze ako sa hovori kazda palica ma 2 konce .....

katty19

Lana, pri všetkej úcte k alternatívnej medicíne... Potrebuješ v mozgu chemický mix správne nadávkovaný a to ti práve tento druh medicíny nedá, čo by ako krásne znel. Nepodceňujme vedeckú činnost v tejto oblasti, lieky, ktoré sú dnes na trhu kedysi neexistovali a ľudia ako ja boli zatvorení do konca života v ústavoch. Takáto je realita.

katty19

a ešte poviem niečo, v tých prvých rokoch som mala tiež silnejšiu chuť prestať brať lieky, často som sa na to pýtala lekárky, do kedy to ešte bude brať, ale po týchto rokoch beriem užívanie seroxatu už pomaly ako doplnkovú stravu:) to je taká pohoda

Lana

No vies kazdy hovori inak a taky clovek amater nevie, z coho si vybrat...ja som zastanca alternativnej mediciny, ale mam pocit, ze v mojom stave to nepomoze.....preto tam dnes idem a som zvedava, co mi povie...