Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
sorry all. nestiham si vas citat..budem na nete vecer!!!!
Mijko, aj ja som pracovala v zahraničí, hneď po skončení vysokej školy, dva roky od začiatku liečby. Bola som tam sama, stále v cudzom jazyku. Nároky na moju prácu sa stále zvyšovali a radosť z prežívania života znižovala. Po roku som sa rozhodla začať chodiť von. Veľmi som sa snažila nájsť si priateľov. Nakoniec som bola prepadnutá a finančná strata kolísala 20 tis.. Jediné šťastie, že som nemala pri sebe pas.
Mijko, keď sa človek necíti dobre, priťahuje nešťastie. Moj osobný názor, za ktorým si stojím, kým mi nie je dobre, sedím doma, t.z. rodisko, a čakám, kým to neprejde.
Chlapík na mňa vytiahol nož a priložil mi ho ku krku. Šťastie, že chcel iba peniaze.
katty,ak budeš ešte tu o takých 20 minút.?
katty akurát sa rozprávame cez skype,ale ja ho sem pošlem
a je tu momentálne mijko?
veľmi pekný prejav, mijka, páči sa mi to; dajte mi, prosím ešte 15 minút, kým nadžabkám mame na hlavu farbu a už sa vyjadrím; ďakujem:)
prepáčte, tu som to nechcela, to moja mama za to može:))
30 minút
ja som v šoku z toho čo mijko píše:(nenormálne sa mi trasú ruky je mi do plaču ako som si prečítala tvoj príspevok:(
ja viem ako sa trápiš:((teraz ma už asi chápeš ako som sa cítila...je mi to strašne lúto, že ti spôsobujem takéto trápenie..chcem ťa, milujem ťa a chcem byť navždy s tebou...čakám na teba..lebo ťa milujem..nechcem aby si bol chorý!!!ale strašne chcem aby si si splnil svoj sen!!!!tak dávno už o tom snívaš!!!!mojko prosím neopúšťaj sa!!!!
to je dobre ze veris, aj ja verim, verme spolu:)))))