Úzkosť

zlata

ahoj katty.ja som blizenec.urcite poznas tuto zlozitu povahu,nemusim ti vysvetlovat.jedna moja polovica veri ze si to vsetko prezila a obdivujem ta za silu ktoru vkladas do zivota,ako sa vies so vsetkym popasovat a ako prehladne dokazes o vsetkom pisat.druha polovica je vsak presvedcena ze si studovany psycholog ktory sa uz na debatu v tejto teme nemohol pozerat a snazi sa nam vsemocne pomahat a vratit nas uplne na zaciatok kde sme si radili a pomahali.a hlavne pisali o tom co citime a ako bojujeme.ale to je jedno co si.dakujem ti ze si a pozdravuj damaxy pri kavicke.som v dlhom rade jej priateliek teda dufam ze som.pekny a stastny den prajem vsetkym.

lencok

Ahojte,
mila katty konecne poznam tvoj pribeh a velmi ma dojal, klobuk dole. Aj u mna to uz trva piatym rokom ale snazim sa s tym bojovat najlepsie ako viem, aj ked niekedy je to velmi narocne. Som dojata akych ludi som na tomto fore spoznala...ake ludske pribehy existuju a ako statocne sa s nimi snazite pasovat. Nedokazem vyjadrit slovami ake uzasne pocity to vo mne vyvolalo. Cloveka formuju mnohe veci, ja odkedy chodim na toto forum viac a viac si uvedomujem co je v zivote dolezite. A skor ci neskor k tomu dospeje kazdy z nas. Citim ze nikdy nebudem s tymto problemom sama, ze som nasla vieru a dobrych ludi, ktori ked budem potrebovat ma podporia. Ani neveim vyjadrit ake emocie to vo mne vyvolalo ked som to citala, jedine co mozem este napisat je ze uprimne si to vazim a dakujem katty za vyrozpravanie jej pribehu,a taktiez vsetkym za uzasne veci ktore sem pisu.
Zaroven vas vsetkych zdravim!

damaxy

nebudete verit moji mili,aky jeten svet maly a kolko nahod nas stretnev zivote.Ci su to nahody neviem,lebo si myslima nie som sama ,ze ziadne stretnutie nie je nahodne.No ja neviem ci zaspim z toho.Katty peknu dobru noc a takisto aj ostatnym.Pozdravujem vas vsetkych.....

katty19

bože, ja mám ale dobrý odhad, aj keď, s tým Slovenskom začala damaxy, tá tiež nie je hlúpučká, hmmmmm? tak ja už idem, dobrúúú

katty19

a už sme si aj volali, chichichi, vačšiu srandu som už dlho nezažila:) tak ja už idem spať, mám novú kámošku, chichichi, dobrúúúú

katty19

tak, už sme celé dovymieňané, dopasované a nakoniec prídeme na to, že sa dívame jedna druhej do okna a to ešte len bude!