Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale nieee, ja som ta tu hľadala aj včera, ale hádam sa máš fajn, ked sem tak často nechodíš:)ak je to tak som rada:))))
chcela som si popísať včera.
ako sa darí, lenočka?
lencok presne ako píše Miloš!!!!
mijka ahoj, ja ta igmorujem:(, preco? ani napad....
ahojte:)
ja tiež dakujem Všetkým čo ste povzbudili môjho mijka:)som veľmi rada, že sa rozhodol tak ako sa rozhodol, ved viem o tom svoje...
tishi..ten tvoj preklep mi vyčaroval úsmev na tvári:), som rada že ti pomáha terapia, ved vieš všetko potrebuje čas:)
Veve, moja ty si zlatá:)ešte si na PN-ke?čítam, že ti je lepšie:)to ma veeelmi teší, úprimne:)))ja viem, že ti priateľ veľa pomáha,to je dobré:)!
ale kde je lenčok? už sa tu dávno neukázala, alebo len mna ignoruje:)?zatial sa majte...papa
Ahojte
Zbežne som si čítala vaše príspevky.
Mijko...keď som si čítala tvoj príbeh tak ma hneď napadlo či nemôžeš byť náhodou Mijkin priateľ. A mala som pravdu :-)Myslím si ,že si sa správne rozhodol a dal výpoveď. Najprv sa musíš dať ty do poriadku a potom až práca. Neskôr keď budeš v poriadku sa tam môžeš zase vrátiť a ak nie tak si nájdeš inú prácu. Mijka je zlaté dievča a som rada, že sa stále ľúbite. Teraz potrebuješ vypnúť a Mijka ťa určite podrží :-)Teraz sa určite potrebujete.
Mijko verím že sa z toho určite dostaneš, len to chce svoj čas. Aj ja trpím úzkosťami a mám PP. Tak viem čo asi prežívaš. Ja som v zahraničí vôbec nebola a necítim sa tam ísť. Ako sa hovorí: Všetko zlé je na niečo dobré.
Ja mám priateľa ktorý ma vie psychicky podržať a už mi je o niečo lepšie. Lieky užívam ale nevzdávam to.
Tak musím končiť...
Mijko drž sa:-)Dobre si urobil a pozdravuj odo mňa Mijku.
Prajem pekný dník:-)))
Diky ALL. Neodchadzam preto, ze by mi nevyhovoval pobyt v zahranici ale mam panicke zachvaty odkedy ostala Mijka doma a zlepsilo sa to len trosku ako beriem citalopram..nie je to ono a cloveka to pomaly ale isto vycerpava. Ja som odtialto odchadzal nerad aj na dovolenky na slovensko..bol som tu stastny..mam v podstate vsetko ale zrazu ma nieco zlomilo..necakane. Chcem sa sem raz vratit pretoze ludia su tu v pohode a zarobky tiez:). Ale najprv sa musim dat do poriadku a usporiadat myslienky..vysexovat sa(mijka :) ) a tak dalej..proste si dopriat malu regeneraciu..dovolenku a hlavne vypnut!!! I LOVE IRELAND & SLOVAKIA!!!!
pre teri: AHoj!Ja som skoro odpadla ked som citala tvoje prispevky!presne ako ja...skorpion..vzdy ma to tahalo prec zo Slovenska...pred viac ako rokom som dostala skrat ze huraaa do Finska!Nemam potuchy preco,jednoducho som mala pocit ist sem.popravde neznasam Finov,uzavreti,plachi,niektori mi s tymi ich vlastnostami pridu az arogantni...no mam pocit akoby ma zabili...^^ale v poho,mna nikto neznici:D a to s tymi ludmi, jednoducho to neviem opisat slovami,len ma prepadnu zvlastne pocity ked niekoho stretnem.Druhym to neviem vysvetlit,ze ako som to vedela...jednoducho som VEDELA!Napriklad aj ked vecer zaspavam a prepadne ma zly pocit, viem ze zajtra sa nemam na co tesit...ooo o tom by som ja navravela co vsetko sa mi postavalo:DDD A momentalne som si vsimla, ze moj jedalnicek sa tu sklada z lasaní,espressa a kadejakych cestovin-(samozrejme ze aj viac,ale ked su lasagne tak by som si nohy polamala pre dalsiu porciu:D)a straaasne ma to taha do Talianska...ale najprv domov, domov, domov...ako sa len tesim na to ist domov!
oprava!! mojko malo byt mijko!! mijka to sa mi iba smykol prst!
ahojte, mojko, vsetko bude dobre, niekedy clovek proste musi ist a aj mne ked bolo niekde zle, utekala som domov, bolo to jedno kedy a za akych okolnosti, ked som citilia,ze musim, sla som.
a teraz ku mne, o tyzden mi drzte palce, idu mi vyberat apendix, ktory narobil tolko sarapaty, ze si zasluzi do spalovne. beriem to ako trosku bolestnejsiu dovolenku ale verim, ze uz skoncia bolesti a aj gyn. problemy a jedna etapa po fyzickej stranke sa vyriesi. sedenia u psychologicky prebiehaju zatial celkom fajn, nemam problem s kecanim, len jaksi to podstatne jej ôpoviem vzdy na zaver. ale predpoklada, ze si na to uz da pozor :) dala znova par rad, ktore sa snzim dodrziavat ale este sa mi nepodarilo z toho nic ale nevzdavam to. dalsou zmenou je, ze sa stahujem od spolubyvajucich, orí mi teda na pohode nepridavali. verim, ze je to spravny krok aj ked odvazny, kedze odchadzam k cudzim ludom ale uz som sa rozhodla a verim v lepsie dni a hlavne pokoj doma! aj vam prajem krasny piatok :)
Mijko, žiadne strachy. Dobre si spravil. Práca bola aj bude a nikto ju za teba nespravý. Keď si oddýchneš, pôjdeš zase. :)))Mňa vzali 4x zasebou v tom istom hotely.:))) A neumýval som tam riady... Keď som odchádzal posledný krát, tak sme sa lúčili s tým, že na jar sa stretneme:))))