Úzkosť

sara

verim vsetkym co maju taketo problemy.mavam ich aj ja a dost casto.hlavne vecer pride na mna taka uzkost az panika stres.bola som aj u lekara dal mi magnezium no obcas mi to pomoze ale v horsich chvilkach nie.niekedy mi musi prist rychla pichnut injekciu az mi to prejde.no tlak a vysetrenia mam dobre asi su tu nervy a stresy.no co uz.kazdy treti clovek mava stresy na celom svete.zial niektori tie stresy ani nepreziju.je to smutne.ci si mlady alebo stary je to jedno choroby si neviberaju pridu a hotovo.

teri

Dobre rank vsetci moji mili.Ked som si precitala Mijkov pribeh naozaj ma to dojalo drzim mu palce aby nasiel pre seba a svoju dusu pokoj a riadil sa svojou intuiciou.Nie kazdy zvlada odlucenie a zivot v zahranici.Je mi to tu zvlastne pisat ale ja prave naopak nikdy som sa tu na slovensku dobre necitila ano mam tu priatelov ale viete akonahle sa vymykatez radu velmi viditelne prichadza zavist a tak o niektorych akoze priatelov prichadzate.Este ze mam silnu intuiciu a je pravda ze takych ludi posielam viete kam..zijem dlho v zahranici a casto cestujem.Nemam rada rakusanov na tych som alergicka v nemecku to bolo lepsie a mojim druhym domovom je taliansko.Milujem taliansko a zije sa mi tam skvele.Je to moja krvna skupina.Naozaj sa tam citim ako doma a ked pridem na slovensko momentalne som tu ale nie na dlho vzdy ma to taha po nejakej dobe prec.Chcela som len povedat ze naozaj kazdy clovek je iny ma ine potreby ine citenie a nie kazdy typ je vhodny na zivot vonku.Ale je dobre ked vieme co chceme a za tym aj ideme.Mijko urob to co citis a co je pre teba najlepsie.Verim ze najdes tu spravnu cestu a budes stastny.to ti so srdca zelam.majte sa pekne a opatrujte sa..pa

Mijko

lencok1...aj mne sa zda ze to tak bude lepsie..a keby aj nie tak je pozde..vypoved je podana a letenka zabookovana..huraaaa domov na krasne SLOVENSKOOOOOOOOOO :)))))))

lencok1

mijko aj ja som bola v zahranici, ked mi bolo na figu a vtedy je cloveku najlepsie doma...takze tvoje rozhodnutie sa mi zda byt spravne, drzim ti palceky!!!