Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj Tish Tvoje pocity troochu poznám. Sama som tím prešla a aj teraz prechádzam. Moja psychologička ma učila ako svoje pocity mám dať von.Moja psychoterapia ako som raz písala spočívala v tom že cez imagináciu-predstavu som videla v obraze svoje pocity. Bolo to veľmi zaujímavééé.
Tish nájddi si niečo čo odpllaví tvooje pocity von...plačom alebo smiechom. To všetko čo sa v tebe skrýva potrebuje ísť von a potom sa ti uľaví.Verím, že to zvládneš. Začiatky sú vždy ťažké.
Ja som mala dnes druhý krát záchvat ale nie taký aký väčšinnou mám. Bolo to hrozné!Strašne som plakala a kričala. Bol to dosť silný záchvat a zdalo sa mi, že všetko zlé ide zo mňa von. Potom mi bolo už lepšie a to vďaka môjmu priateľovi. Neviem prečo ale psychiatrička mi povedala že by sa to malo zlepšovať ale zatial sa mi to nezlepšuje.Už chcem odíssť z tej hroznej práce!Ešte sa pokússim ešte tento mesiac vydržať.
Lenčok niekedy sa ti ozvem :-))
idem aj ja pomaly hajat, sa mi ocka zatvaraju, vsetkym krasne snicky:)
mijka co sa ideme ucit abecedu:))))
b
a
u mna je to naopak, stalo sa kedysi a to ma zmenilo. preto stale padam do tej diery a preto uz to musim dat prec. a kedze som vo faze ze idem so sebou pracovat, vynara sa to aj ked nechcem ale musi aby som ja mohla ist dalej.
jasne milosko, raz to tak bude:)
milos ja viem ze mi chces pomoct a vazim si to ale po 6 rokoch na liekoch som sa konecne rozhybala na psychoterapiu aj to ma tam sisi poslala ked som jej priznala dalsie veci ktore som tajila doteraz. a to co som tlacila roky rokuce a co ma sformovalo, teraz mam asi strach, ze ten kto som nie som ja a potom bude zo mna niekto iny...neviem to popisat co citim. vraj cast mojho ja musi zomriet aby nove zdrave mohlo rast...
ahojky mijuska rada ta vidim:)))....,milosko ani u mna to este nie je ono...
ahoj Miloško:)tebe je dnes tiež horšie, tak ako aj Tishinke:(to ma mrzí...ale ved to prejde, ved to vieme:)!!!
inak, nejde mi mijka...neviem sa pod vlastným nickom prihlásiť..to je sila!to čo toto???