Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Ahoj Tish Tvoje pocity troochu poznám. Sama som tím prešla a aj teraz prechádzam. Moja psychologička ma učila ako svoje pocity mám dať von.Moja psychoterapia ako som raz písala spočívala v tom že cez imagináciu-predstavu som videla v obraze svoje pocity. Bolo to veľmi zaujímavééé.
Tish nájddi si niečo čo odpllaví tvooje pocity von...plačom alebo smiechom. To všetko čo sa v tebe skrýva potrebuje ísť von a potom sa ti uľaví.Verím, že to zvládneš. Začiatky sú vždy ťažké.
Ja som mala dnes druhý krát záchvat ale nie taký aký väčšinnou mám. Bolo to hrozné!Strašne som plakala a kričala. Bol to dosť silný záchvat a zdalo sa mi, že všetko zlé ide zo mňa von. Potom mi bolo už lepšie a to vďaka môjmu priateľovi. Neviem prečo ale psychiatrička mi povedala že by sa to malo zlepšovať ale zatial sa mi to nezlepšuje.Už chcem odíssť z tej hroznej práce!Ešte sa pokússim ešte tento mesiac vydržať.
Lenčok niekedy sa ti ozvem :-))

tish

u mna je to naopak, stalo sa kedysi a to ma zmenilo. preto stale padam do tej diery a preto uz to musim dat prec. a kedze som vo faze ze idem so sebou pracovat, vynara sa to aj ked nechcem ale musi aby som ja mohla ist dalej.

tish

milos ja viem ze mi chces pomoct a vazim si to ale po 6 rokoch na liekoch som sa konecne rozhybala na psychoterapiu aj to ma tam sisi poslala ked som jej priznala dalsie veci ktore som tajila doteraz. a to co som tlacila roky rokuce a co ma sformovalo, teraz mam asi strach, ze ten kto som nie som ja a potom bude zo mna niekto iny...neviem to popisat co citim. vraj cast mojho ja musi zomriet aby nove zdrave mohlo rast...

mijka.

ahoj Miloško:)tebe je dnes tiež horšie, tak ako aj Tishinke:(to ma mrzí...ale ved to prejde, ved to vieme:)!!!
inak, nejde mi mijka...neviem sa pod vlastným nickom prihlásiť..to je sila!to čo toto???