Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jééj, to čo za meno...heh..bubu..zle som sa registrovala:)))))
ahoj lencok:)ako sa mi máš? tiež sem často nechodievaš.
ja som sa už mala celkom fajn, no dnes som zas nastúpila na prax, a po pol hodke administratívi ma začala trápiť chrbtica a doteraz bolí:( neviem ako to bude dalej:((
na priateľa sa veľmi teším, už strašne..hádam bude všetko ok, a už len lepšie ked budeme spolu.. i ked je to kusok zložité..
ja Vás tiež všetkých pozdravujem:)))a držkajte sa!
lencok, niekedy by si už mohla zapnúť aj skype:)
ahojte, ako sa mate? dufam ze to ako tak zvladate, tishi co sa deje, uz som ti napisala na icq...milosko ty sa teiz drzkaj, ako aj veve, mijka, mijko, damaxy a vsetci co sem chodia! aj ja stale bojujem, sme spolu! drzte sa!
to uz je tak nakopene a zakopane....
to nemam robit ani sa nemam pokusat relaxovat, nejde mi to a neviem ako na to. skor sa mam sustredovat alebo aspon snazit sa na rozne veci, zvuky, farby okolo mna.ani som netusila ake je tazke pre mna citit teplo, uvedomit si ze citim a kde ho citim...a je vela veci ktore mi unikaju tzv. cumenim do blba...neviem ci mi rozumies. sucasne pocit prazdnej a prepchatej hlavy...
ja to mam ako domacu ulohu ale nieco tomu brani a nejde to prelomit. asi fakt musim vydrzat kym sa odstahujem
do slaka ja ani neviem opisat co vobec citim!!!!!!
a neviem to ani sama pred sebou, hram, ze to zvladam, zvladbem a staci iba moment, chvila a je koniec...
psychologicka ma pravdu, musimbyt sebecka a nedusit pocity
je to naprd potrebovat sa vyrevat a mozes sa akurat tichucko vyplakat...